Казки під ялинку - останнє нагадування:)

Jan 11, 2016 17:55

Чарівні наші слінгомами,

наше голосування за найкращу казку добігає кінця і завершиться завтра, 12 січня, о 18:00! Не забудьте допомогти спільноті обрати трійку найкращих;)

А лідери голосування отримають наступні нагороди від наших чудових спонсорів:

1. Автор казки, що набере найбільше голосів, отримає два чудові подарунки:

- Настя abrakar подарує натуральні та якісні засоби догляду від української фірми "Яка"! Косметику цієї фірми завжди можна купити за приємними цінами в СП Насті У ЖЖ slingobaraxolka.livejournal.com/218394.html і на Кідстаффі http://www.kidstaff.com.ua/tema-11669242.html.



- Сережки ручної роботи з чеським склом від kate_black_cat - чудові та стильні, а ще створені з любов'ю :) І у кольорі та формі на вибір переможця. А ось і фото робіт Каті)



2. Казочка, що посяде друге місце, принесе автору знижку 40% на придбання шалика на сайті lovetobemom.com.ua від нашого чарівного вендора слінгів Яро в Україні Ірини irena_marx!!!



Обрати можна наступні слінги: будь-який Yaro Four Winds, або La Vita Plum, La Vita Red, Yaro La Vita Emerald, Yaro La Vita Yellow-Blue.

3. І на автора казки, що посяде третє місце, чекатиме чарівний зимовий подарунок! Позитивні в'язалки від lyu_tka за розмірами переможця розфарбують зиму в яскраві кольори!



7. Казки під ялинку

Previous post Next post
Up