Трішки думок про відповідальність і різні погляди на неї.

Apr 07, 2014 11:04

Іноді у всіляких "Задолбалі" спливає цікава тема відповідальності. Там вона спливає у такому аспекті - чи готовий мужик, що одружується на жінці з дитиною, взяти на себе відповідальність за це дитя і усиновити його. Звичайно, є плюси і є мінуси. Плюси - це відчуття того, що тепер ти за цю дитину відповідаєш, можеш розраховувати на повагу оточуючих, чисто моральні бонуси. Мінуси - аліменти не йтимуть, дружина не матиме статусу "мати-одиначка", тощо.
І наче все логічно - дорослий мужик повинен брати на себе відповідальність і жити далі так. От тільки ці бонуси закінчитись можуть у один момент. Як? А все просто - дитину і дружину все-рівно забезпечував би чи так чи так. А тут, наприклад у випадку смерті у ДТП, маємо проблему. І у випадку розлучення також маємо проблему, від якої нікому краще не стане. Отакі два погляди.

До чого це я? А все просто - так, у армію йти потрібно, щоб захистити Батьківщину і все таке, але при цьому особисті проблеми - урізаний в три рази сімейний бюджет, відсутність допомоги батькам, дівчині і бабусі, проблеми з добиранням до частини для побачень і проста необхідність привезти щось пожрать і випити - це лягло далеко не на плечі "захисника". "Захисник" забезпечений жратвою і так, а все інше - уже поза зоною його можливого впливу.

Тому все просто - є фінансова "подушка" - йдіть. Немає її і є кредити з невирішиними проблемами родичів зі здоров'ям чи ще чимось - не вийобуйтесь і працюйте на волі. Буде повна мобілізація - призветесь.

Слава Україні.
Previous post Next post
Up