Наполеоновские планы, вегетарианские шняжки, талантливый мальчик

Oct 01, 2010 19:09

Вот что значит пару дней быть в запаре и не заходить в ЖЖ, сегодня пол-дня так и не хватило, чтобы прочитать всю ленту - почему может, что интересное и пропустила.
1.
www.telekritika.ua/notices/2010-10-01/56286
Книгарня "Є" та видавництво "Фоліо" запрошують на презентацію книжки "АМОРАЛКА", яка відбудеться 4 жовтня

Початок - 0 20.00.
До цієї книжки увійшли твори письменників, прізвища яких добре відомі читачам. Вони з різних міст, пишуть російською та українською, мають різні погляди на життя, але тут, у цій книжці, під цією обкладинкою зібралися разом з однією метою: розповісти про ТЕ, чого, як вважають деякі моралісти, не існує і по що ?пристойні? люди зазвичай начебто не говорять. Але письменники наполягають: говорити і писати можна про ВСЕ. Доказом цього є книга.

До участі запрошені автори книги:- Сергій Пантюк

- Сергій Жадан- Андрій Кокотюха- Лесь Подерв?янський- Артем Полежака- Вано Крюгер- Світлана Поваляєва- Микола Леонович- Юрко Позаяк
Адреса: м. Київ, вул. Лисенка, 32-3 жовтня з 10:00 до 22:00 на Трухановому острові відбуватиметься четвертий Міжнародний музичний фестиваль «Рок Січ». Наразі підписане відповідне розпорядження КМДА.
Згідно з розпорядженням, відповідальність за підготовку та проведення заходу взяла на себе громадська організація «Країна Мрій».
За інформацією організаторів, на Трухановому острові буде розміщено чотири сцени, з яких лунатиме українська рок-музика. Зокрема, для гостей фестивалю співатимуть «Воплі ?доплясова», «Танок На Майдані Конго», «Плач Єремії», «Кому Вниз», Марія Бурмака, «Мандри», «Mad Heads XL» та інші артисти. Всього ж у фестивалі візьмуть участь близько сорока виконавців та музичних колективів.

2.
glazoo.livejournal.com/631874.html
community.livejournal.com/vegan_ua/74605.html

3.
community.livejournal.com/kiev_job/1561874.html

4. Ну и то, что не анонсировало в заголовке - очень понравился сам ролик, хотя последнее так и осталось не до конца понятым. Т.е. идея понятна, чтобы народ смотрел их, а не шел в Инет, но с первого раза так и не вдуплила - чем они отличаются от других каналов. Т.е. как у классика: "за изобретение - 5, а по предмету - неуд"
community.livejournal.com/hsemedia/194503.html

А да, и на последок, почему я не пойду пресс-секом в киевский зоопарк, хотя если честно не только из-за этого.
v-n-zb.livejournal.com/1200272.html

АНОНСЫ, ЖУРНАЛИСТИКА, ЧТО ЗАЦЕПИЛО, ТО

Previous post Next post
Up