гэта канешне суб'ектыўна, але- лідскае піва, малако ўселякае(дапусцім савушкін прадукт), Мілавіца, Вінт, аршанскі лён(танна і розны), для Наталлі яшчэ была касметыка, мне не каціць:), і мебля , бабруйскае, Фандок, штосьці я пэўна і забылася:)
вам, відаць, шанцуе :) колькі ня ставілі эспэрымэнтаў, пасьля спажываньня аліварыі нараніцу прачынаешся з квадратнай галавой, а пасьля якога-небудзь паўлянэра - хоць бы што. у чым прыкол, я не разумею. індывудуальная трываласьць арганізму, калі толькі :)
Па выніках наведвання Кубка Піва: Лідзкая нефільтроўка з кегаў - супер! Астатняе ў пляшках - лайно. Дзвінскі Бровар і з кегаў і з пляшкі - смачна! Аліварыя была ўвогуле ніякая. Хаця заўсёды набываў "Дату" ў крамах і прапагандаваў гэтае піва, вымушаны занатаваць, што Культ (светлы й цёмны) на галаву вышэй за "Белае золата" і астатнія брэнды Аліварыі. Хаця некарэктна параўнаць розныя гатункі.
ну Мілавіца гоніць суцэльную сінтэтыку, таму сумніўна - Серж лепшы нашмат. Піва ня ведаю, даўно не піла лідзкага, але яно і ў лепшыя свае часы саступала чэскаму, літоўскаму, нямецкаму, імга.. З савушкіным прадуктам і вінтом згодная, касьметыка - вееельмі ўмоўна, гледзячы што, і ні ў якім разе не дэкаратыўная і не шампуні... Мэбля мне таксама беларуская яшчэ ні разу не спадабалася, толькі калі пад замову, але матэрыялы там усё роўна нетутэйшыя... Мне заўсёды здаецца, што яна вось-вось разваліцца:/ Аршанскі лён файны, калі для шытва, мне падабаецца. А так нават таўкушку для бульбы драўляную беларускай вытворчасьці ў нас ня купіш, бо няма...
Яшчэ ў нас адзеньне добрае робяць, але ўсё на экспарт ідзе, прадаюць толькі на Дынама з 6 да 9, здаецца, ды спарадычна ў крамах трапляецца...
я адразу папярэджвала, што гэта суб'ектыўна. пакуль лепш чым мілавіца(пэўны жаночы атрыбут) мне нічога лепш не падыйшло(замежнае таксама сінтэтыка, і памер толькі да 80 С), серж мне падабаецца, але станікі ён не шые... піва і касметыка - гэта Наталюгіна прапанова, я люблю аліварыю, а белкасметыкай навогул не карыстаюся.а самае смешнае - я не збіралася ўсё гэта абмяркоўваць, так да слова прыйшлося. лепш бы напісалі, на ваш погляд, што ў Беларусі робяць добра, а то ўсе кінуліся раскладаць па палічках нашыя з Наталюгай развагі. суб'ектыўныя.
ды я зразумела, што суб'ектыўныя... Проста выказала і свае суб'ектыўныя развагі на гэты конт, дадаўшы тое, што лічу вартым, а вартых тавараў прамысловага маштабу ў нас няшмат на мой погляд. Я шчыра зьдзіўленая, што гэты факт выклікаў такое абурэньне...:/
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
(The comment has been removed)
колькі ня ставілі эспэрымэнтаў, пасьля спажываньня аліварыі нараніцу прачынаешся з квадратнай галавой, а пасьля якога-небудзь паўлянэра - хоць бы што. у чым прыкол, я не разумею. індывудуальная трываласьць арганізму, калі толькі :)
Reply
Дзвінскі Бровар і з кегаў і з пляшкі - смачна!
Аліварыя была ўвогуле ніякая.
Хаця заўсёды набываў "Дату" ў крамах і прапагандаваў гэтае піва, вымушаны занатаваць, што Культ (светлы й цёмны) на галаву вышэй за "Белае золата" і астатнія брэнды Аліварыі. Хаця некарэктна параўнаць розныя гатункі.
Reply
Reply
Reply
Яшчэ ў нас адзеньне добрае робяць, але ўсё на экспарт ідзе, прадаюць толькі на Дынама з 6 да 9, здаецца, ды спарадычна ў крамах трапляецца...
Reply
Reply
Reply
Leave a comment