Уряд Швейцарії вкрав дитину у її батьків після того, як ті відмовилися дати своїй дівчинці блокатори

Jul 11, 2024 16:39




Уряд

Уряд Швейцарії вкрав дитину у її батьків після того, як ті відмовилися дати своїй дівчинці блокатори статевого дозрівання!

Більше року вона перебувала в державному будинку, і тепер влада може розпочати її медичний перехід без згоди батьків!

«Ми, як батьки, стикаємося з альянсом між школою, Швейцарським агентством із захисту дітей, швейцарською лікарнею в Женеві, і ми відчуваємо себе безсилими.

«Близько трьох років тому, вийшовши з пандемії, наша дочка повідомила нам, що вона хлопчик. Ми розуміли, що вона переживає важкий період у своєму житті. Ми погодилися звернутися до лікаря.

«Коли ми вперше поїхали до женевської лікарні, медсестра показала їй «гендерного єдинорога», і саме на основі цього гендерного єдинорога ми отримали вказівки лікарні почати лікувати її як хлопчика.
Блокатори

«Нам сказали, що їй потрібні блокатори статевого дозрівання.

«Школа долучилася. Всі в школі, вчителі, адміністратори, почали називати нашу доньку чоловічим іменем.

«Ми чітко сказали школі, що ми не віримо, що школа повинна соціально перевести нашу дочку. Ми дізналися, що шкільний психолог заходив і годував мою дочку матеріалами, зв’язуючи її з Le Refuge.

«Le Refuge - це правозахисна організація для трансгендерів, яка підштовхнула нашу доньку до віри в те, що вона хлопчик у тілі дівчинки.

«Le Refuge переконав доньку, що її психотерапевт був «трансфобним». Вона негайно припинила лікування.

«Зрештою Швейцарське агентство із захисту дітей за підтримки школи порушило справу проти нас у швейцарській судовій системі».

Батьки втратили доньку, витратили десятки тисяч на судові витрати і незабаром можуть бути засуджені.

[su_youtube url="https://youtu.be/0rFpZreD1Fs" autoplay="yes" mute="yes" title="Уряд Швейцарії вкрав дитину у її батьків після того, як ті відмовилися дати своїй дівчинці блокатори статевого дозрівання!"]

блокатори, Транскульт, Гендеристи, трансгендер, Гендер

Previous post Next post
Up