Інтерв'ю для Світського життя!

Mar 19, 2014 14:53

image Click to view




- Вітаю вас у Києві! Кілька років тому ми з вами зустрічалися на музичній церемонії у Мадриді. Коли я сказала, що ми з України, ви заспівали нам пісню про Одесу. Звідки ви знаєте цю пісню? Адже у вас немає українського коріння.

-Зате в нас є друзі українці! Ми дуже чекали нашого концерту у Києві. І для нас велика честь бути тут у час, такий важливий для вашої країни. Ми багато чого вчимося зараз, слухаємо, дізнаємося про те, що у вас тут відбувається насправді. Зізнаюся: нам дуже подобається у Києві!

-Ви навіть встигли сходити на Майдан, обійти основні барикади. Які враження від побаченого?

- Вражень багато! Я побачив людей, які палко та відчайдушно хочуть свободи і кращого майбутнього для своєї країни. Ті вбивства, які відбулися там - це велика трагедія! І коли я був на Майдані, цей біль утрати особливо гостро відчувався. Я щиро співчуваю сім'ям загиблих. Але ця трагедія водночас надихає і заражає бажанням свободи.

-Фанаті з інших країн дуже за вас хвилювалися, просили навіть не наближатися до Майдану.

-Там є дух надії. Люди боролися за свої мрії про справедливість. Свобода, рівність можливостей, справедливість - це як повітря чи вода для людини. І невід'ємне право кожного!

-Багато ваших колег, приміром Depeche Mode, скасували свої концерти в Україні. У вас не було сумнівів, їхати чи ні?

-Ні, не було жодних сумнівів чи страху.  Ми об'їхали цілий світ, виступали з концертами на Середньому Сході. Ми багато чого бачили і, можливо, у нас інший погляд на речі, ніж у решті артистів. Але тут ми відчули себе у безпеці і що українці про нас подбають.

- Вітаємо вас з першим "Оскаром"! Дякуємо вам за слова підтримки на адресу України. Ви напевно знаєте, що з російської телеверсії "Оскара" вирізали ваші слова на підтримку українців.

-Так, я чув. Це і є цензура. Я був вражений тим, як сильно можуть люди боятися сили слова! І яке значення можуть мати слова! Чесно скажу, я не очікував, що моя промова на церемонії "Оскар" може бути кимось цензурована... Ми схвильовані з цього приводу. Завтра ми вирушаємо до Росії і наш діалог з людьми у цій країні продовжиться.

-Ви знаєте, що в Росії забороняють виступи українських гуртів, які активно висловлюють свою позицію за єдину Україну і проти війни. Ви на своєму концерті так завзято розмахували українським прапором, скандували з глядачами "Слава Україні!". Не боїтеся реакції російської влади?




- Мені не страшно тримати у руках прапор країни, яка нас приймає. Я роблю так у багатьох країнах світу. Впевнений, люди розуміють, що ми артисти, ми підтримуємо тих, хто мріє про краще життя. І в Росії, і в Україні, і в Ірані, і в Америці. Людські цінності для нас - пріоритет.

-Я думаю, глядачів "Оскара" по всьому світу розчулила ваша поява на доріжці з мамою та братом. Ваша мама народила вас дуже юною, а ви з Шенноном і досі завидні голлівудські холостяки. Вона не натякає вам, що вже хоче онуків?

- Ми з братом відкриті і доступні для українських жінок. Панянки, ми хочемо дітей!




-Схоже, зранку вам, хлопці, слід очікувати на натовп українських красунь в аеропорту.

-Це вже, як то кажуть, приємні проблеми)

-Дякую!

Джерело: 1+1

30 seconds to mars, jared leto, українською, video, "Yes this is а cult!"(c), quote, оказывается

Previous post Next post
Up