Стрелки

Mar 05, 2014 20:25

Оригинал взят у npubop в Стрелки
Встречался сегодня с Арьевым, ну ясно что тему неизвестных снайперов обойти не смогли. Далее прямая речь:

Результати свого власного розслідування розстрілу 20 лютого передам журналістам "Знаку оклику", адже зараз маю купу термінових справ. Поділюся кількома тезами і фактами після багатьох зустрічей і аналізу подій.
1) Курків розставили (мапа додається) так, щоб їх не побачили снайпери "Альфи", яких теж розставили на Майдані. Але їх розставили на незвичні позиції, бо точки залягання в центрі давно розписані, адже там постійно проводяться урядові заходи. Власне, "Альфу" розставили так що вони не бачили невідомих стрілків, про що йшлося і в радіоперемовинах, які записуються самою "Альфою". "Альфа" не стріляла, але діями її командірів, як і діями невідомих снайперів, координували з одного джерела.

2) Вбивці зайшли в готель "Україна" з бічного входу від Консерваторії. Потім вони розішлися поверхами (називали 4, 7, 14). В одному з номерів наглухо заблокували знімальну групу Russia Today.

3) У стрілків була нова, незнайома ним зброя, адже спочатку вони виконали СТП (середня точка попадання - на фото). За словами професіоналів, це роблять лише тоді, коли вперше беруть гвинтівку до рук.

4) Я зустрівся з колишнім керівником охорони Януковича Вячеславом Заневським, якого називали серед можливих організаторів. Але Янукович звільнив його ще 29 грудня 2012 року і навіть давав команду відкрити проти його охоронних фірм кримінальні справи. Тому є сумнів в його участі у подіях 20 лютого. При цьому, він поділився професійними спостереженням: стріляли в обидві сторони лише з однією метою - зіткнути протестувальників та Беркут з ВВ до великої бійні для подальшого введення надзвичайного стану.

5) Далі відбулося не за планом - Беркут відійшов, а Янукович злякався перейти до фінальної стадії, після якої Путін і мав на допомогу президенту і заклик його ввести війська для зачистки України від "бандерівців".

6) Стрілки - дійсно третя сторона, але явно керована і координована особою, про яку знають Янукович та Клюєв. І ця особа навряд чи є громадянином України.







Ну, короче, все-таки наиболее вероятна версия Илларионова, что российские спецслужбы изо всех сил старались с декабря месяца разжечь в Украине гражданскую войну (в принципе продолжают стараться и сейчас). Чтобы потом войти миротворцем и аннексировать большую часть Украины. Эту ужасную спецоперацию обламали простые люди и майдан. А также фактор тупости исполнителей (в первую очередь я про Януковича). Очень похоже на то, что майдан стартанул раньше запланированного, и оказался более решимым, массовым, и, как это не странно, толерантным.

Вспомните, предъявы были только к мусорам и титушкам. Да и то, последних ловили, вяло пинали, писали на лбу "Раб" и отпускали. В то время как майдановцев били, похищали из больниц, сжигали их авто, пытали и убивали.

И сейчас, мы можем сравнить с агрессией в том же Крыму, где буквально кидаются на корреспондентов (Кутепов вчера рассказывал, что он теперь только стримит, и старается даже особо вопросов не задавать) и бьют (например, Балашова).

Но вроде сегодня и нашему киевскому юродивому Рулёву досталось. Последняя инфа неподтвержденная.
Up