Последнее даже с речептом!
ל-12 יחידות:
12 מקלות בייגל'ה
12 מרשמלו
12 "נשיקות" שוקולד של הרשי
200 גרם שוקולד מומס (מומלץ: 100 גר' שוקולד חלב 100 גרם שוקולד מריר)...
50 גרם שוקולד לבן מומס
אופן ההכנה:
הדביקו את נשיקות השוקולד למרשמלו בעזרת השוקולד המומס - הניחו על נייר אפייה וקררו 10 דקות
עשו חריץ בתחתית המרשמלו ונעצו את מקל הבייגל'ה, צפו את כל הסביבות בשוקולד - הניחו על נייר אפייה וקררו 15 דקות נוספות
הכניסו את השוקולד הלבן לשקית זילוף, עשו בה חור קטן וכתבו את 4 האותיות - נ,ג,ה,פ, קררו 5 דקות נוספות
אפשר לשמור במקרר עד 8 שעות.Afficher la suite