Безкоштовний календар з петриківкою

Dec 12, 2013 19:00

Originally posted by lisny_ihorat Безкоштовний календар з петриківкою
Традиція випускати кожного року безкоштовний календар в спільноті petrykivkapaint продовжується. Цього року це багатофункціональний календар формату А5 котрий можна використовувати як постер, як записник для свят, і як звичайний календар.




Як завжди потрібно просто скачати та роздрукувати. На нашому офіційному каналі ex.ua ви знайдете як JPG версію так і PDF, а для ваших товаришів із-за кордону є і англомовна версія календаря.

Ілюстрації для календаря це сучасні традиційні мальовки та давні графічні візерунки, віднайдені серед музейних архівів та відреставровані.

Це буде найкращий подарунок для ваших друзів та почіновувачів народного мистецтва!

Щоб зробити з календаря постер, його потрібно просто розрукувати, та не розрізати. Складіть ілюстрації у вигляді плакату як це показано на зображенні нижче. Можна прикріпити його до стінки кнопками, або скотчем. І вийде у вас повноформатний річний календар майже А1 формату.




Записник у вигляді календаря для памятних дат згодиться усім, хто не любить ностити дати в голові. Щоб зробити записник формату А5, потрібно роздрукувати календар та обкладинку. А потім на іншій стороні календаря роздрукувати спеціальне лінування. Наступним кроком розріжте календар за лінією згибу та прошийте його степлером зі зручної вам сторони - або зліва, або зверху. Таким чином у вас вийде зошит, де на тильній стороні буде місячний календар, а з іншої можна записати памятні дати чи якісь нотатки.




Якщо у вас з якихось причин не працює посилання на ex.ua то ви можете завантажити календар з ГуглДиска і також англійську версію.

Previous post Next post
Up