Трохи цитат Белого Вождя.

Jun 18, 2014 00:53




Речения вождя Белой расы, командира батальона Азов и истребителя мариупольских ватников Андрея Билецкого.

Ми знову беремо на себе місію захисників і щиту Європи. Ми знову перші на полі бою - ми знову щит Європи. І ми знову станемо Імперією!
Тут ми починаємо нову Імперію!
Новий Золотий Вік!

Отсюда.

Україна всю свою історію була авангардом Білої Цивілізації. Тепер настає час виконати своє головне призначення - стати не щитом а мечем Білої Європи, врятувати Білу Людину від вимирання, створити нові Ідеали, стати новим Сонцем, що засвітить Європейським Націям.

Отсюда

Ці 343 тис. км2 землі відібрані в минулому в української нації: це Кубань і Східна Слобожанщина (зараз під Московією), Холмщина і Підляшшя (під Польщею), Берестейщина (під Білоруссю), Придністров’я (під Молдавією), Марморощина (під Румунією), Прящівщина (під Словаччиною), Західне Закарпаття (під Угорщиною). Всі ці землі складають разом з сучасною Україною неподільну Соборну Україну, якою ми не вправі ані торгувати, ані поступатися.

Отсюда.

Об участии УНСО в войнах на Кавказе. Пламенный превед рузке за бандеру. Особенно калужскому чурке Вольнодуму volnodum и смоленскому чурке Феде-поцу ugunskrusts83ю. В данном случае под "чуркой" следует разуметь дубину стоеросовую:

Що робили на цих війнах УНСОвці? - Захищали національні інтереси України. Послідовно виступаючи проти Росії та її сателітів на Кавказі, вони направляли московську агресію в бік кавказців, а не України. Допоки УНСО підживлювала Кавказьку Війну, Україна жила відносно спокійно, не боячись економічної, культурної (точніше, безкультурної), військової агресії Росії. Тобто, всіх тих «прелестей», яких зараз нам вистачає через край.

Тому відкинемо як непотріб стогін московських і промосковських політиків та журналістів, та морально-етичні полюції Білого Братства (не плутати із послідовниками Марії Деві-Христос - мова про бритоголових патріотів «Європейської Єдності») з приводу діяльності УНСО в цих регіонах, мовляв вони воюють за «чурок» та вбивають білу людину - «рассейского солдата». По-перше, є великі сумніви щодо «білого» походження самих росіян; по-друге, самі російські солдати теж воюють за «чурок», тільки за «добрих, гарних і пухнастих чурок» (осетинів, абхазців), а не за «злих чорних уродів» (чеченців, інгушів, грузинів).

Отсюда.

О своих религиозных воззрениях (хотя сына крестил в одной из раскольничьих деноминаций):

Я мітраїст. Я реально вірю в те, що ми воїни світла і несемо світло порядку у цей світ хаосу й темряви.

Отсюда.

Патриот Украины, Украина, без комментариев, Андрей Билецкий, укро-шовинизм

Previous post Next post
Up