Цікаве вийшло риболовне дослідження

Apr 19, 2024 15:32

Важливе для причино-превентивної медицини, медицини Homo Sensus тобто, Людини Свідомої.

Спішив у цю мить на риболовлю, карасики мої карасики, до вас торую трасики: а чим займатися «заслуженому»...?
Одягаю, бо холодно, одягаю тому теплу сорочку. У, якої, не побачив цього, стоячки комір , так вийшло, а я ж спішу! Почав вдягати, пальцями «ловлю» ґудзики... А вони - капосні - не «ловляться» у пальці мої, бо їхні кінчики штивні, коротше: «якісь не ті» (невправні як завжди це у мого Організму, мого біоробота)  бо ж одягнути хробака який вертися на гачок - не так просто. Як і прив’язати відірваного крючка! Але я стояв одягаючи сорочку перед шафою, де є люстро. Дивлюся, а комір сторчки, поправив «нормально» і... тут... я відчув що мої кінчики пальців «зачали ловити все що до них вимаглося вловити».
То що я друзі зробив? ОТОЖ. Он не поїхав на риболовлю «наука є наукою» хоч і спішив,  взяв та проекспериментував: Стирчить на шиї комір - мої пальці слабо та штивно «ловлять ґудзики», а звільнив шию від подразнення такого коміром, мої кінчики пальців і ґудзики ловлять і свобода в плечах та навіть ногах почув свободу.
Довідка сенсфізіологікам. Людям Свідомим. Коли ми з вами, дивимося на схемі хід вібраційного меридіану сечового міхура який ми це знаємо керує свободою та роботою пальців людських та їх вправністю. Тоді чітко побачимо - як комір блокує саме його свободу, а з вібраційним меридіаном, і свободу рухів та тактильних (Увага) відчуттів пальцями рук (кінчиками). Але ще одне,  коли ми ще з вами згадаємо! Що саме між шостим та-сьомим шийних виходять нерви що і іннервують руки людини: гигиги «з пальцями теж» тоді, нам, сенсфізіологікам, буде легко, як це вже є, позбавляти людей наприклад. хвороби Рейно чи причини контрактури Дю Пуїтрена і так далі. Список тепер виліковуваних нами хвороб, є дуже великим. Як і регулювати людскі емоції та ментальність певної людини, пам’ятаєте Фройда аксіому? «Ти можеш мені як завгодно брехати, але тебе завжди викажуть кінчики твоїх пальців». Круто.
Ну й риболовля! «Інтернетна риболовля» вийшла. Цілих он ПІВГОДИНИ втратив! Поїхав!!! Від компа на «натуральну»  Така друзі втрата Мого Часу поїхати на карасі - це взяти... та сісти і зробити цей запис. Для Чого? Невідомо.  

мотивована акупресура, причинно-превентивна медицина

Previous post Next post
Up