Схопись за Планету пальцями

Apr 17, 2024 09:11

Схопись за Планету пальцями
Та не рук!! Як це намагаються «хоч за повітря схопитися» більшість, тому і хворих людей, у постійному страхові впасти.
Я говорю: Схопись за Планету пальцями саме про пальці ніг. У вас друзі - є ноги. У них програма у вашому тілі як біороботі, вас рятувати від падіння так ви ж їм - не даєте це ногам зробити.... «хоч за щось» (намагання руками вчепитися) хоч за повітря.
Причинно-превентивна медицина,
Медицина Homo Sensus Людини Свідомої
До речі  того усвідомлення, про що сказав вище. Не даєте ногам роботи. Згідно їхнього бажання виконати свою місію що і є причиною загибелі вашого Організму від болячок також передчасної старості.
Рекомендує медична сенсфізіологіка просту річ для довгожительства тощо. Стати вертикально і, всіма кінчиками пальців стоп, уважно відслідковуйте пучки кожних з пальців стоп, вчепіться у Планету - це до слова багатьом буде боляче. Не звертайте уваги, це ж на мить лише. Все, з незвички. Ви ж боялися впасти.
Довідка. Тому, набирали у легені  повітря. Кисень згорав. Тому, а молекули води, вони як завжди намагаються нагріті згоранням кисню піднятися вверх «до Хмар та Космосу, зачинають собою, а ми з води, піднімати біомасу-тіло таких людей вверх - від ніг виходить і від Планети, цілі туші, он подивіться довкола. Виходить так, що тіло вашу влітає (тому)  над Планетою... Без ніг тоді людина. А що ноги? Ноги, як розумні сутності вашого біоробота? Вони ж таки... таки дуже розумні. Відмовляються  працювати справно. І саме, через непотрібність в них (за програмою вкладеною у них) працювати вже не хочуть і зачинають «боліти» чи взагалі «не вміти ходити». Брешуть. Бо звикли не працювати (а це чути стопами цю Планету) як ми вже сенсфізіологіку причин хвороб вивчали, є різні назви хзворб та причини проблеми втрата пальцями ніг чуття гравітації та й матеріалу самої Планети. Так, її Силу і Дух втрачає людина стає хворою-старою-втрачений Розум.
Далі що зробіть. Це мікро рух вперед-назад, у гомілково-ступневих суглобах, так ходить тіло ваше, ваш біоробот, вам друзі залишиться звернути Увагу: як зникнуть болі, ненормативний тиск стане нормальним,також інші зупиняться гострі та  хронічні реакції вашого Організму на страх впасти які ви називаєте - хвороби. Немає значення їх назва. Має значення - схопитися за цю Планету кінчиками пальців стоп всіх пальців і мікрорух у гомілково-ступневих суглобах. .

креативна медицина, стопи, ноги, причинно-превентивна медицина

Previous post Next post
Up