Табір відпочинку

Mar 15, 2010 19:12

Милулого року вперше у нашій церкві ми провили табір відпочинку.  Табором його назвати важко, не було чітко визначеної програми на кожен день для відпочиваючих, не було розподілення на загони. Був такий собі відпочинок. Основною задачою якого було потоваришувати з молоддю і познайомити їх з Ісусом. Запрошували тих, хто був декілька разів у церкві, хто ходив, а зараз не ходить, дітей, котрих батьки ходять, а вони ні. 
На кожен день готували певну тему. І хтось із служителів її відкривав. Весь цей відпочинок тривав одну неділлю. і в останній день(неділлю) пропонувалось зразу їхати на служіння  і тут уже кожен повинен був зробити свій вибір. Дуже радісно було спостерігати як всі хто із запрошених були вийшли на молитву каяття. Цікаво також було читати анкети після табору.
На мій погляд, все пройшло дуже добре. Всього нас було 10 чоловік, 5 служителів і 5 запрошених. Цього року плануємо більше запрошувати. Та й команду більшу вже зробили. Сьогодні збираємось і будемо обговорювати подальші дії, молитись, планувати.
Previous post Next post
Up