Scanfic på reddit

Dec 18, 2021 18:56

Hei igjen. Siden det er litt stille her og jeg vet at vi er flere som savner litt uformell fanfic-prat med folk som er våkne i samme tidssone, så har jeg opprettet en undergruppe på reddit: https://www.reddit.com/r/scanfic/

For deg som ikke kjenner reddit, så er det en sosial tjeneste der det diskuteres og deles alt mellom himmel og jord og brukere vanligvis er anonyme. Det er også rimelig lav brukerterskel for å kaste seg inn i diskusjoner.

Jeg planlegger å moderere strengt, men ut fra erfaringen her, så tipper jeg at det blir en grei jobb. Jeg vil også gjerne ha hjelp fra flere moderatorer, som kan holde praten i live og svare om folk trenger en mod. Superflott om du melder deg til tjeneste der!

Det har også kommet noen spørsmål på r/fanfiction om en skandinavisk fanfiction Discord. Det synes jeg høres ut som en veldig god ide, men jeg har ikke tid til å drifte og modde den. Om noen av dere har lyst til å opprette en sånn, eller kjenner til noe tilsvarende, så legger jeg gjerne den inn som en ressurs for r/scanfic.

Sees der?

linker, introduksjon

Previous post Next post
Up