Binge-planer i jula?

Dec 17, 2021 23:05

Her i gården går vi løs på Witcher S2 og så skal Wisting og sjakken til pers i romjula. Skulle gjerne sett den nye Tre nøtter til Askepott, pluss Spider-Man: No Way Home på kino, men så var det den helvetes koronaen. :-(

Ellers gleder jeg meg til Hypnotisøren, elsker bøkene, så krysser fingrene for at den blir bra.

PS: Pass dere for "Askasleikir" ( Read more... )

arrangementer, serier, diskusjon, film

Leave a comment

verdande_mi December 18 2021, 10:39:14 UTC
Jeg begynte på Wisting i går faktisk, og liker det godt! Skal også se sesong 2 av Witcher, også Rerservation Dogs er på lista.

Reply

eve_n_furter December 18 2021, 15:19:50 UTC
Bra! Jeg har gledet meg til Wisting, synes sesong 1 var veldig bra. Har kikket på Reservation Dogs, men holder den på sparebluss så langt.

Jeg driver å funderer på å lage en skandinavisk fanfiction-subreddit. Er det noe du kunne tenkes å være interessert i?

Hyggelig å se deg!

Reply

verdande_mi December 19 2021, 10:46:53 UTC
Jeg gjorde meg ferdig med første del av Wisting i går. Rerservation Dogs har blitt anbefalt av så mange, men den har kommet en epiode i uke, jeg er usikker om hele sesongen er ute ennå.

Jeg er en lurker på reddit, men jeg titter innom :)

Hyggelig å se igjen deg også, lenge siden!

Reply

eve_n_furter December 19 2021, 14:03:58 UTC
Aaargh! S2 av Wisting kommer ikke før 26. desember! Jeg hadde tenkt å kikke på den i dag. Jaja.

Jeg håper vi møtes på reddit også da. Det er jo litt åpnere forhold der enn her, men jeg håper å få r/scanfic-gruppa til å bli akkurat passe smal, vid nok til å møte trivelige folk med felles interesser, smal nok til å holde unna typiske reddit-bøller. Jeg skal i allfall gjøre et hederlig forsøk.

Reply

verdande_mi December 21 2021, 12:43:21 UTC
Kjipulf! Håper sesongen ikke skuffer når den er ute :)

Jeg har en konto, men det er under navnet mitt, og da er jeg ikke så glad i snakke om fanfiksjon. Det går ikke an å endre brukernavn, men det er godt mulig jeg sletter den kontoen jeg har og lager en ny en. Jeg har aldri kommentert noe med den, så det er ingenting som går tapt!

Reply

eve_n_furter December 21 2021, 13:17:59 UTC
Det skjønner jeg godt, så lenge det ikker går an å skjule poster og kommentarer fra utrivelige folk. Det er lov å liste rundt uten å poste også. Men jeg må si jeg får skikkelig jule-fan-stemning av å se folk møtes over fandom der nå!

Reply


Leave a comment

Up