Вчора

May 17, 2016 19:50

Ароматний свинячий язик

Ароматний свинячий язик - це не тільки закуска або інгредієнт для бутерброда, а й відмінне доповнення до гарніру. Страва вважається делікатесом, тому радимо підійти до її приготування з усією душею. М'ясо наситить ваш організм силами і білками, потішить душу своїм смаком. Таке м'ясо можна сміливо брати з собою в дорогу або ж для обіду на роботу. Особливо люблять свинячий язик чоловіки. Ви легко можете порадувати свого коханого такою стравою власного приготування. Повірте, він ще довго цього вам не забуде. Адже любов чоловіка потрібно підтримувати різною смакотою. Тому продовжуйте протоптувати дорогу до серця милого через його шлунок!
Далі тут
https://zakaz.ua/uk/recipes/fragrant-pork-tongue.html
Вчора зробив - казка. 600г - це 3 штучки. Коли варив, кинув ще цибульку, корінці, 2 зубчика чесноку, півчілі. З чебрецем - акуратно, дуже пахуча рослина, щоб не забила язик. На стіл з гірчицею, хроном, можна з угорською піштою, є такі фанати типа мене. Підстелити листячком салату чи крапиви. (Жарт).

душа, люблю, кухня, вчора, що робити, гут

Previous post Next post
Up