Менські рецепти

Sep 12, 2012 16:17

Беремо пельменчиків, ну не домашні, але більш-менш, так і буде.
Купуємо копчене реберце, грамів на 200-230.
Буде треба ще лимон, чілі, зелень, часник.

Ребро навпіл, ще раз, в кастрюлю, варимо десь хвилин із 40, туди часник (1-2 зубочки), чілі за смаком, сік півлимона.
Окремо - варимо пельмені, своя вода, сілька, 10 горошин ч.перцю.
Підгадати з часом, як вспливуть, одразу шумовкою обережно в бульйон із м`ясом, ще 1-2 хвилини. Прикапати вже в тарілочки доброго томатного соку для кольору, пертрушку, трошки кінзи. Все.
4 порції, дві пляшки.

кухня, смак, хорошо

Previous post Next post
Up