Трошки куліни

Sep 02, 2012 22:40

Тут ідея, суть

Вже зробив аж 2 рази.

Брав ноги домашньої, спортивного виду курки (м`ясо темне), завернув, як показав Сергій.

Маринад зробив такий собі:
лимонний сік, дві краплиночки кінзового соку, десь ложку соєвого соусу, щіпка, друга сільки, дві меленого чілі, добре припетрушити меленим чорним перчиком, дві ложки сухого червоного вина, гілочку розмарина.
Маринувати 1-2 години.

Залив в баняк грамів із 200 оливково-соняшникової олії довів до кипіння, обережно туди поставив ноги (дуже класно шкворчить, бризкає, навіть вогонь може на півсекунди), у кількості 10 штук. Достаємо за 8-10 хвилин, кидаємо нарізану ратунду, жовтий болг. перець, грамів із 200 спаржевої квасольки, два-три десятка шалотиків, и штук 20 розрізаних навпіл печеричок, маленькі томатки чері, не знаю сорта. Мішаємо, хвилин за 4-5 все гут.

Викладаємо на п`ять плоских тарілок, щоб була вся гама кольорів на кожній.

Ті, шо їли, кажуть дуже високі слова, що не ту професію обрав, не знають, що це просто плагіат, автор незрівняний sergej_pozhar .

кухня, смак, краса, моє

Previous post Next post
Up