Рейдерське захоплення гастроному № 328

Nov 05, 2012 01:00

В ніч з 26 на 27 жовтня гастроном № 328 за адресою Артема, 53 захопили рейдери. Міліції вони показали "рішення" "врховного" суду про передачу магазину у власність Лося Сергія Михайловича. Бандити побили продавців і поступово - вже тиждень - грабують магазин.

Одночасно слід зауважити, що у жовтні 2012 р. закрився хлібний магазин у сусідньому будинку (Артема, 55). Аргумент простий: БКК переноситься за місто. Абсолютно незрозуміло, до чого тут хлібний. Ніби не можна хліб возити з нового хлібзаводу у старі магазини.

Найближчим часом закриється хлібний на розі Тургенєвської і Полтавської, а також до закриття готується "УКРАЇНСЬКИЙ ХЛІБ" на майдані.

У тиждень підрахунку голосів з будинку за адресою Артема, 53 з'їхав магазин канцтоварів "Сократ", а днями було знищено магазин "Квіти України". Проте, і "Квіти", і "Сократ" закрилися тихо. Хлібні закривають типу планово, а мешканцям у відповідь на їхні обурені листи відповідають, що хліб тепер можна купити у сусідньому гастрономі. Натомісць гастроном як раз закрили не "планово" і не "тихо". Його вже сьому добу поспіль громлять бандити. Днями місце подій відвідали якісь юристи, які розклеїли на вітринах оголошення, що подані нижче.

Прошу журналістів звернути увагу на цю проблему. Район залишено без продуктових магазинів. Найближчі місця, де тепер можна купити харчі - це "Біла" на Львівській і "Сільпо" на Лук'янівці. І туди, і туди треба їхати тролейбусом. Для старих та хворих людей району це нонсенс. Проте дане питання, як це не сумно, все ж вторинне. А первинним є те, що із подиву гідною методичністю захоплюються один по одному усі магазини на непарному боці вул. Артема на відрізку від вул. Тургенєвської до вул. Некрасовської.

Під катом - фото з місця подій від 1. 11.2012




Загальний вигляд понищеного гастроному. На літери "НТ", певно, фарби не вистачило. А ще може бути, що це - оновлене скло, бо за моїми відомостями, в ніч з 28 на 29 жовтня билися вітрини.









Підписи на "договорі".









Загальний вигляд вітрини та обірваного карнізу.

Історія дворічної давнини про намагання знищити хлібний на Артема, 55 шляхом підкопу - тут, тут , тут і тут. На разі підвал кимось ніби зайнятий, але пустий. Хлібний, як вже було сказано вище, знищено.
Журналісти, котрі дійсно хотять допомогти нам у розслідуванні цих загадкових подій, можуть писати коменти сюди - і я дам контакт активістів, що намагаються боротися з неподобством.

Артема, Центр

Previous post Next post
Up