my love

Sep 03, 2008 22:41

na ka. grizau as is savo ezeru savaites, kasmet rugpjucio pabaigoj ten pat vaziuojam su seimyna kartu paatostogaut, nuo civilizacijos bisk atsokt. ale ir gera po tos savaites grizt atgal ant asfalto;] bet va pameciau savo fotiko kortele, kur daugiausiai talpino fotkiu [dar su dalim ezeru fotkiu zinoma, gerai, kad daug dar kitoj pripleskinus buvau, bet vis tiek buhuhu]. grizus i vln, sedau perkelinet fotkes is ezeru ir is fotosesijos, kuria darem klp laukuose, ir kompas aptemo. pasirodo motinine plokste keist reiks. oooot. ir tampausi as su tuo visu iki dabar. sian galvojau atvaziuosiu, nusipirksiu ja, ides man taisytojai ir valio. o tai ne: "deja, tokio modelio nebeturime, reiks uzsisakyt. gausim iki 6dienio". aaaaa. ok, intera turiu, brolis liaptopsiu paskolina, bet nervuoja, kad visa man reikalinga info nepasiekiama, labiausiai, kad foooooootkiu negaliu susitvarkyt, sudeliot, pasidziaugt, pasimaivyt;] nervuoja.
cia pries mano isvaziavima i ezerus sumastem, kad reik butinai pasiblaskyt fotosesint kzkuuuuur. aisku, klaipeda - mistine zona oru atzvilgiu. isvaziavom - krapnojo, jau vaziuojam ieskot lauku - stipriai lyja. palaukem maskej  sustojusios zvyrkelio pakrasty kaip kokios geziukes stovejimo aikstelej, suvalgem atsiveztu keptu sumustiaku [ nes turejom darytis piknika-fotosesija ;] ]. baige lyt. sokom i mano isimestus botus ir i kadra! pasivazinejom bisk, beieskodamos lauku. va galesiu pasipasakot, kad kretingale maciau;] ale labai greit ji  kzkaip baiges bevaziuojant. malunus aplankem. nu bet nesakyciau, kad jau kzkoks labai girdisi ju uzimas, kad galetu aplinkiniai skustis, na bet nesvarbu. buvo labai je diena, viena is tu, kur galvoji prisiminsi vartydamas galvoj maloniausias akimirkas gyvenime.

dabar po ezeru keliom dienom bunu vln,  reik visokiu reikalu del savo drezdeno keliones susitvarkyt. isvaziuoju rugsejo pabaigoj;]

eh. o sian kzkokia nuotaika tokia savotiska. teko susitikt su buvusiu JUOju paskutinemis dienomis. taip keistai is dalies. tas rankos paspaudimas pasisveikinant kaip koks staigus dirbtinis atstumo parodymas...ismusa mane is veziu kzkaip. bet, kaip visad, faina bendraut. labai silta. na bet situacija jau kita. kaip drauge pasake, kad dabar turbut kzkoks buvusiu bernu metas. prisimeni juos, susitinki ir galva sau apsunkini. fieu kzkaip negerai, na bet sikart reikejo pagalbos del kitu reikalu, tai bent galiu pasiteisint, kad buvo neisvengiamas susitikimas. na bet daugiau taip nebedarysiu.
pritrukau cia budama silumos, meiles reik. ir vienatve nebepatinka, nors siaip ji manes nebaugina, patinka bisk kartais atsiribot nuo to viso bardako. bet dabaaaar. kzkoks toks jausmas lyg pas maza vaika "noriu namo pas mama". nes tikrai kzkaip mmm...na, aisku, prasiblaskiau cia mieste, susitikau su keletu draugu. na gal va ateis rytojus, bus baliu, savaitgalis ateis, isvykos, pasibaigs mano liudnoji faze. kaip danulis sake, kad cia mergaitems turbut rudeniop ar ziemai artejant uzeina silumos trukumas, meiles noras. berniukams pavasaris labiau ten veikia ar kokios vasaros;] na gal. nors tos silumos man ir visus metus galetu duot, neatsisakyciau.
na baigiau savo padrikuva siam kartui. einu ka nors paveikt

[ryt gaminsiu piknikui ant pievutes makaroooonus su ale bolonijos nebolonijos padazu mmmm;] ]

Previous post Next post
Up