Парасюк опять нагадил © Богдан Карпенко

Mar 15, 2017 01:17

1. Близько 19:00 через блокпост на в’їзді у м. Слов’янськ рухалася колона з 13 автомобілів, в яких знаходилися більше 35 чоловік, які відмовилися проходити стандартну перевірку та спровокували конфлікт
2. Присутній на місці народний депутат почав наносити удари співробітникам поліції, намагався вирвати зброю у поліцейських.

Ще інформація з іншої лінки:https://www.facebook.com/vzgshiman/posts/1901541166756006?pnref=story
3. В результаті нападу групи озброєних осіб на чолі з народним депутатом, які здійснили силовий прорив крізь блокпост в обхід законних процедур перевірки, постраждали 7 співробітників поліції, які отримали травми різного ступеню тяжкості.

https://www.youtube.com/watch?v=gv88m_LmPRc

"...Юрій Голубан повідомив, що близько 19:00 під'їхала колона машин з невідомими. Даним людям було запропоновано перетнути блокпост згідно інструкцій штабу АТО - надати документи, що засвідчують особу та надати автомобільний транспорт для огляду. - Люди відмовилися це робити. При цьому вийшов нардеп Парасюк та із загрозами, матом почав ображати співробітників поліції та намагатися своїми діями спровокувати бійку. Коли у одного нього це не вдалося, він дав команду своїм людям, які прибули разом з ним у колоні, по суті громадянин Парасюк очолив напад на співробітників поліції, - зазначив полковник Голубан.

У нападі брали участь близько 40-45 осіб.
Командир спецпідрозділу підкреслив, що ним було прийнято рішення не використовувати вогнепальну зброю проти нападників.
Під час конфлікту постраждали 7 співробітників поліції, з них 5 - бійці роти спецпризначення та 2 Слов’янського відділу поліції.
- Співробітник спецпідрозділу був збитий машиною народного депутата, наразі він доставлений до лікарні. Ще два поліцейських отримали тілесні ушкодження, 2 співробітника були забризкані сльозоточивим газом, отримали серйозні опіки обличчя, - повідомив Юрій Голубан..."

image Click to view



политика, Украина, пятая колонна

Previous post Next post
Up