Чи планують Парасюк і Гришин блокати діяльність російського таксі «Яндекс» у Львові? © П. Бондаренко

Mar 13, 2017 22:26

Щось не так у королівстві "блокіраторів". З Сумщини їх викинули під сідалищний нерв коліном. З Харківщиною теж не склалося "поблокувати".

Нещодавна заява Гришина та Парасюка щодо "переходу до другого етапу" - очевидний експромт, причому тупий. На блокування "російського бізнесу" вони елементарно не мають ресурсів.

Заявлене блокування відділень "Сбербанка" - відверта авантюра і показуха. Лише у Києві таких відділень 43, а ще є Львів, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Житомир... Скільки на це все треба людей? А грошей? Хоча з грошима менш складно: з Москви підвезуть скільки треба.

Найцікавіше, що "Сбербанк" тримається, звичайно, не за рахунок приватних вкладників. він тримається за рахунок корпоративних клієнтів. А з ними розрахунки ведуться в електронному режимі, заблокувати який Парасюк не може ніяк.

Тож як для картинки у телевізор, аби навішати макаронних виробів на вуха фанатам Парасюка, "блокування" пари відділень "Сбербанку" піде, але реального результату не дасть. Тобто, наша сололдка парочкаи переходить до банальної показухи.

Тепер ось яке питання: чи планують Парасюк і Гришин блокати діяльність росіського таксі "Яндекс" у Львові. І чому їхній патрон і вождь Самопомочі пан Садовий взагалі дозволи цьому таксі "зайти" у Львів? Чи планують блокування росіських банків у Львові? Чи буде блокуватися робота Дрогобицького нафтопереробного комплексу "Галичина", 75% якого володіє група "Приват" і який працює на росіській нафті?

Головне: чи не значить цей "другий етап" звичайного "зливання" першого через його цілковити провал?

Тепер прорсто демонструватимуть активність, аби фанати не прокляли за "зраду"

У нас "зрада" робиться швидко...





Украина, сарказм, экономика, пятая колонна

Previous post Next post
Up