ТЕАТР © Іван Хомяк

Feb 19, 2017 00:39

Чи читали ви "Театр" Сомерсета Моема? Якщо ні, то коротко сюжет. Режисер закохується в молоду акторку. Його дружина, досвідчена і мудра жінка, замість влаштування інтриг і скандалів використовує сцену. Під час вистави, де вона грає роль другого плану, робить багатозначні паузу. що вибиває із колії молоду партнерку. Шарм юної краси конкурентки злітає і на світ виповзає її бездарність.

Уміння тримати паузу в політиці справа дієва, хоч і ризикована. В кризовій ситуації нічого так не "опустить" опонента як пауза, У цій тиші супротивник виверне назовні своє гниле нутро прикрите і замасковане високими фразами про патріотизм і турботу за народ. Уся його демагогія і популізм вилізуть з під одягу добропорядності.

Ви думаєте, що ні Президент, ні СБУ не знали, що є Савченко ще до початку процесу її звільнення? Не знали, що Тимошенко у такий спосіб хоче перелізти через прохідний бар'єр і чим це закінчиться? Але мовчали. І вірно зробили. Уявіть вашу реакцію, якби вони сказали те що знали і те що знаєте тепер?

Народ потрібно виховувати бути дорослим. Наступання на граблі своїх симпатій гарне щеплення від інфантилізму.

Ніби ви не знаєте, хто такі Грішин. Зимін і невпізнаний бойовиками сотник без сотні...

Ми, учасники цієї групи знаємо, а знаннями потрібно ділитися :)))





титушки, политика, инфовойны, Украина, мнение, пятая колонна

Previous post Next post
Up