Зберігаємо бадьорий бойовий дух, тримаємо кулаки за полонених, допомагаємо Армії.© Свирид Опанасович

Feb 01, 2017 23:31

Доброго здоров’я, друзі!

Зараз у Києві іде прощання з Героями, які загинули в боях під Авдіївкою.
Дідусь схиляє голову перед їхньою світлою пам’яттю.

Але війна продовжується, й не лише на фронті. Не казатиму нічого про оперативну обстановку під Авдіївкою, то справа людей військових. Дідусь же по традиції звертає свій погляд на міжнародну арену, де резонанс від авдіївських подій значно сильніший, ніж я, грішний, міг очікувати.

Сьогодні Совбез ООН на вимогу України екстренно збереться на закрите (!) засідання. Відімо, оті чопорні посли і послиці надумали учініть над Чуркіним особо цинічні надругатєльства, які підпадають під категорію 18+. Нам Чуркіна не жалко, нам жалко, що нас позбавили возможності подивитися оті надругатєльства в прямому ефірі.

Зараз наші дипломати наверняка вносять останні правки в текст проекту резолюції, який по всій відімості має убедітєльно засвідчити, шо Путін не лише Хуйло, но і воєнний преступнік. Резолюція прийнята не буде, бо й мета така не ставиться - компромісний текст, який би устроїв Хуйла, нам не потрібен. Нам потрібен яросно бризжущий слюной Чуркін, який з приспущеними штанішками накладає посеред столу вето. Раскраснєвшаяся пика Чуркіна і має стати прекрасною ілюстрацією до аргументів хунти, шо за обстрілом Авдіївки стоїть РФ. Після чого лунає багатоголоса кантата “Прощай отмена санкцій!”

Хто і що стоїть за початком загострення ситуції в Авдіївці дідусь не знає, тому з цікавістю читаю всі версії. Лічно дідові видається наіболєє вірогідною версія, шо ініціірували ту бойню сіпаратістські обізяни, які іспугалися, шо Хуйло незабаром продасть їх з потрохами. Як уже собирається продавать Асада, которий срочно заболів. Но єслі Асада ще можуть вивезти под капельницею в Москву і поселить по сосєдству з Фйодоровичем, то Захарченку розщитувать на невеличку віллу поблизості не приходиться. Захарченка безжалосно схарчать хунті, або просто затолкають у ліфт в інтересах нормалізації отношеній між РФ і США. От Захарченко і іспугався. Та желая доказать Хуйлу свою нужность начав стрілять із усього, шо громко бабахає. Подложивши насправді цим Хуйлу велику свиню і, возможно, наблизивши і свій вонючий конєц. Така версія отнюдь не виправдовує Хуйла, бо проста постановка вопроса - “А откуда у сіпаратістов стільки крупнокаліберних бабахалок, шо мирні тракторісти, в яких обично на бухло не хватає, стріляють із них уже три года подряд?” - автоматично переводить пронзітєльний взгляд мірового сообщетсва з усілєнно оттягующого свій конєц Захарченка на щуплу фігуру туалєтного Путьонка.

Гіпотеза, шо атаки на Авдіївку началися по ініціативі сіпаратістов побудована на науковому припущенні, шо Хуйло хоть і дебіл, но всьо же не ідіот у кубі. Впрочем, цього також відкидати не можна і дідусь охотно допускає, шо команду стрілять міг дати і сам Хуйло. Який явно не прощитав міжнародного резонансу, сподіваючись, що Україна усім так вже осточортіла, шо і реагірувать ніхто не буде. Або, як версія, Хуйла під час телефонної бесіди чимось сильно огорчив Трамп. А Хуйло, будучи существом спонтанним і лєгко ранімим, міг і псіханути. В любому случаї подальші події розгортаються зовсім не так, як на то міг би надіяться Хуйло: у ЄС патякання про возможне зняття санкцій моментально притихли, зато посилилися требуванія оті санкції ужесточить. У США ж прихильники предоставлєнія Україні оружія почуствували прилив сил і натхнення, а Трамп такий парень, шо... непредсказуємий він парень. І вполнє може виложить на стіл в качестве козиря фотографії грузових суден под флагами США, які в сопровождєнії бойових кораблів Шостого флоту рухаються курсом на Іллічовський порт. І піди догадайся, шо оті суда везуть.

Дідусь ще вчора писав, шо хунта дєйствує на диво чітко і злагоджено, міровому сообществу преподноситься вигідна нам (і відімо правдива) картина собитій, світ хунті вірить. Впрочем, возможно тому, шо Хуйлу світ не вірить категорично. І де би яка херня не случилася, сразу шукають чи не наслідив там бува мілдруг Хуйлуша. Однак, отака необична для хунти прить дає підстави кремльовським пропагандонам намекати, шо собитія вокруг Авдіївки - то тщатєльно спланірувана хунтою провокація, направлена на зрив намечающогося замирення Хуйла із Западом. Кремльовські аналітіки несуть ще багато іншої похожої чепухи, послухавши яку мимоволі починаєш пишатися хунтою: яка ж вона в нас розумна, хитра і коварна.
Втім, ми своїй хунті ціну знаємо і навряд чи хтось в Україні може всерйоз повірити, що ті хлопці способні спланувати і блискуче реалізувати таку складну многоходову операцію. Але те, що хунта грамотно спрацювала вже після початку авдіївських подій, то це очевидний факт. А шум у світі, екстренні засідання ОБСЄ та СБ ООН тому яскраві підтвердження.

Є свідчення, шо в Кремлі в связі з Авдіївкою зараз царять растєрянность і замешатєльство, Москва не в состоянії видати нічого адекватного. Многолєтні усілія, многомільярдні вложенія, купа часу й нервів Хуйла пішли на то, шоб начать вистраювать із Западом приємлімі условія для постєпенного виходу з-під санкцій. Після перемоги Трампа Піськов, розсилаючи акредитованим в Москві американським журналістам новорічні листівки, приписував від руки “Можна выдохнуть, кризис позади”. А тут якась Авдіївка плюс серія ізящних двохходовок в ісполнєнії хунти і всі оті усілія начали з неприятним грохотом накриватися мідним тазом. Не дивно, шо кремльовська кліка явно взволнована, а сумбурні та путані заяви того ж Піськова це чудово ілюструють. То провокацію затіяли агресівні ВСУ, то якісь непонятні “самостійні отряди”, но в любому случаї хунта винувата і “Рассія савмесна с Германієй і Францієй должни усіліть давлєніє на Украіну”, - щитає скоморох Піськов, передаючи крайню стєпень охренєнія, яке переживає Хуйло. Которий по опиту догадується, шо Германія і Франція давити будуть не на Пороха, а на нього самого.

Як воно буде далі, побачим. Але вже видно, шо Авдіївка ні Хуйлу, ні сіпаратістам так просто не пройде. Вона їм боком вилізе і не виключено, що майбутні історики писатимуть про авдіївські події, як про один із найбільш критичних моментів війни. Коли Україна не дозволила врагу диктувать свої условія, а навпаки - загнала Хуйла у стойло ще глибше. І ключову роль тут відіграють звичайно не хунта, не політики, і не дипломати. Головна і вирішальна роль в цій всесвітній виставі належить грізній доблесті наших Воїнів.

Вічна пам’ять Героям.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, тримаємо кулаки за полонених, допомагаємо Армії.
І слєдім, шоб віздє був порядок. А не то, шо січас



политика, санкции, рашка, руцкимирЪ, Украина, война, Донбасс

Previous post Next post
Up