смогу ли я...

Sep 18, 2013 16:18

…..
-          Іра, так не можна!
-          Привикай!
-          Ні! Привикати ми не будемо. Будемо або все це міняти, або не будемо робити нічого!

Read more... )

гастрономія, вдосконалюючи себе

Leave a comment

Comments 6

kolhoz_4d September 18 2013, 14:42:32 UTC
Дыня сильный аллерген. С арбузом не понятно, но могла химией отравится. Мед, тут вообще не понятно. Добавь в чай и сербай сколько хош. Если забелить молоком. то вкус меда будет еще слабее. Больше всего не понятно суть этого эксперимента. Я к примеру аллергию на лук репчатый имею. Но есть его все равно не буду, хотя сладкий лук успешно топчу.
Если женщина не выходит замуж, она гробит свое здоровья другими доступными способами. (с) ЧД

Reply


sslonn79 September 18 2013, 16:38:41 UTC
вапшета мед теж сильний алерген ;-)

Reply


pakolv September 18 2013, 21:17:37 UTC
дарагой ти мой, видно, шо ти хлопець сільський, але гарбуз - то тиква, а арбуз, то - кавун. видно, шо у вашому калхозі то не росте

Reply

kolhoz_4d September 19 2013, 05:55:15 UTC
Дякую Пако, шо поправыв. Видно краща частына Моники Ливински в око попала. Тыква, она не алерген, вона майже в кожному детскому пюре прысутне. )))

Reply


bur_olsh September 19 2013, 20:20:55 UTC
мед є різний!!! не всі всім підходить, пробуй, нюхай - обовязково знайдеш свій!
кажу тобі як ярий ненависник меду з дитинства, зараз в мене на столі 3л.банка меду на 2-3тижні))

Reply


mrparker April 29 2014, 13:44:16 UTC
Запоздало поздравляю:
С днем Рождения тчк

Reply


Leave a comment

Up