На фоні всезагальної здоровохарчувальної моди помішалася і я. Не їм чіпси-горішки-... ващє (вже й забула їх смак). Майонези-кетчупи - в топку. Всьо шкідливе і консервантовмісне - туди ж. В хаті зникла картопля. Натомість з'явилися пароварка та йогуртниця. Можна сказати, шо прям пишаюся собою.
Ще й тут подруга присилає лінк на нову кантору, яка буде
(
Read more... )
Reply
а самому робити? знаю, що це не те, але принаймні без хімікатів усяких
я от картоплю насправді просто обожнюю. і відмовитися від неї змогла лише, коли перестала тримати вдома. хоча, коли буваю у батьків, то інколи сама не втримуюся)
Reply
Reply
батьки з ірландії привезли хороший варіант: картоплю зі шкіркою помити і нарізати на 6-8 дольок. і в духовку шкіркою вниз. і всьо. вона там всередині стає м'якенькою, а зовні хрусткою. а до картоплі приготувати смачнючий соус з часником (на основі сметанки або домашнього майонезу). потім мокати і їсти. смакота)))і не шкідливо
Reply
Reply
Leave a comment