Viešųjų ryšių sėkmės ir nesėkmės

Aug 11, 2010 03:04

Vakar sąžiningai pažiūrėjus visas žinias, kokios tik prieinamos mano kabelyje, kilo mintis, kad viešieji ryšiai, kaip ir meilė  be ribų politikoje gali išlįsti antru galu. Kad ir visai netyčia.  Jau kokią savaitę veik visi Rusijos kanalai savo žinias pradeda dešimt, trylika minučių trunkančiais reportažais, kaip Medvedevas su Putinu (arba atvirkščiai) kovoja su miškų gaisrais. Rusijos premjeras vakar du miškų gaisrų židinius, kaip pranešta, net užgesino pilotuodamas hidrolėktuvą Be-200.

O dar per lietuviškąsias žinias regėjau, kaip mūsų prezidentė vizituoja audros nusiaubtas sodybas Lietuvos provincijoje.  Kažin kokios čia dvilypos paralelės kyla. Nors šiaip kaimo vietovėse retai bepasirodanti, DG vizituoja nelaimėlius ir dalina nurodymus finansų ministrei. Apie tokios pagalbos efektyvumą galėsime spręsti po tam tikro laiko. Beje, praėjus kaip tik tam tikram laikui daugelis pripažįsta, jog bent keturi Baracko Obamos vizitai į nafta iš BP gręžinio užterštą Meksikos įlankos pakrantę baigėsi kone įvaizdžio fiasco...

O vietoje moralės pakabinčiau štai tokį kadrą iš Rusijos Novgorodo. Čia apie tai, kaip deklaruojama beribė meilė šalį valdančiam tandemui gali pavirsti netikėtu trio. Ir be blogos valios :)



politikai, rusija, medvedevas, dg, lietuva, putinas, pr

Previous post Next post
Up