Įspirkite Paksui į subinę

Dec 20, 2009 05:31

Galima buvo turėti įtarimų, kad DG sukelto vėjo dėl CŽV kalėjimų problemos, kils tam tikrų šalutinių pasekmių. Tokių, kaip visokio politinio gaivalo reanimacija arba politinio dumblo aktyvacija.

Na, manau, kad be šio konteksto K. Prunskienė nebūtų taip drąsiai deklaravusi savo naujai įkurtos partijos "prorusiškos" orientacijos. Suprantu, jog yra tam tikros viešųjų ryšių technologijos, jų patirtimi grįstas nišų, segmentų, elektoratų ieškojimas, bet vis dėl to...

Dar vienas kadras, siekiantis užčiuožti ant šios bangos - apkaltos metu nušalintas R. Paksas. Pamažėl tampantis toks svarbiausias antiamerikinio pasipriešinimo šioje stulpas (nors aiškiai meldėsi, kad koks nors JAV diplomatas jį išskirtinai pagerbtų. Uvertiūros Political Mission Inpossible II.

Čia va rusų TV kanalo nuoroda į lietuvuų "Respubliką" su pasakėle apie tai, kaip CŽV kalėjimai Lietuvoje dygo ir iki jo, ir po jo. Ir tų kalėjimų buvo net ne vienas.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=332025

Kita nuoroda apie tai, kad reikia gelbėti Lietuvą nuo Kubiliaus (DG - minty, nes dviejų prezidentų nebūna).

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/rpaksas-kritikos-jau-gana-reikia-galvoti-ka-daryti.d?id=27031085

Štai šia prasme man būtų malonu, jog intensyvių CŽV kalėjimų paieškų metu DG galėtų akimirkai stabtelėti ir Prunskienei beigi tam pačiam Paksui priiminti tikrąsias priežastis, dėl kurių jie - viena iš S. Daukanto rūmų prieangės, o kitas tada, kai jau buvo apsigyvenęs, buvo išspirti be didelių pagarbos ženklų. Ir tie spardytojai nebuvo amerikiečiai. Pakso subinė kentėjo ne dėl tariamos antiamerikinės politikos, o dėl raštiškų įsipareigijimų J. Borisui, dėl prezidentūroje dirbusių žmonių daryto spaudimo verslo subjektams, pagaliau dėl šikau-tapšnojau.

Ar turi DG tatai pasakyti tiesiai šviesiai, kad reanimuoti gaivalai nepradėtų vaizduotis feniksais?

paksas, dg, lietuva, politika

Previous post Next post
Up