Pradedame imituoti (rašyti) sunkmečio metraštį

Oct 21, 2009 21:50


Šiandien vyresnieji šeimos nariai pamėginome grįžti prie sovietmečio meniu - kaip tai atrodytų, jeigu... Na, jeigu būtų visai riesta... Mintis užfiksuoti mobiliojo telefono kamera ir eksponuoti viešai šovė į pabaigą. O šiaip, trumpai tariant, misti galima. Vaikai to gero paragauti vis dėlto dar nesiryžo.


Read more... )

šeima, krizė

Leave a comment

Comments 29

opusas_oposumas October 21 2009, 19:21:37 UTC
O kur daktariška dešra ir turisto pusryčiai?

Reply

ryst1966 October 21 2009, 20:26:12 UTC
Daktariška dešra - ne krizinio meniu pozicija. O latviškas "škinkis" - beveik turisto pusryčiai.

Reply

opusas_oposumas October 21 2009, 20:31:45 UTC
Dar klausimas: vaikystėje (prieš perestriką) mama priverstinai maitino konservuotais kalmarais. Iš šalies pažiūrėjus čia norma ar jau privilegija?

Reply

ryst1966 October 21 2009, 20:51:09 UTC
Aha, tokius mes su tėvuku tais laikais kapodavome virtuvėje, o mama iš ten pabėgdavo. Jų žavesys buvo tas, kad jų "savose sultyse" buvo nemažai neišvalyto kalmarų "rašalo". Dabar tokių neteko aptikti. Skoniu kai kada primena, tačiau rašalo nebėra :)

Reply


lokyz October 21 2009, 19:24:36 UTC
"Daktariškos" šlapiankės trūksta ir forminės duonos:)

Reply


gedas October 21 2009, 19:37:32 UTC
hm, mums kaime konservai būdavo visai skanėstas.. na, ne kilkės, žinoma..:)

Reply

lokyz October 21 2009, 22:57:10 UTC
Tefteliai?

Reply

gedas October 22 2009, 04:22:45 UTC
ne, tefteliai vidutinis valgis, skanėstas buvo skumbrė aliejuje, berods 72 kap. kainuodavo. Tefteliai, lyg - 49, visai toks vidutinis valgis. Na, kilkės, aišku, jau biednuma.

Reply

lokyz October 22 2009, 09:32:43 UTC
Na žuvies kitokia forma tada nelabai bebuvo, kiek pamenu. Gal tik tas visiem įsipykęs šaldytas "hekas".

Reply


yshtabi October 21 2009, 20:31:48 UTC
įdomu net, kaip ten su e621 konservuose :D

Reply

ryst1966 October 21 2009, 20:52:06 UTC
Ai, koks snobizmas :)

Reply


taskas October 21 2009, 21:40:16 UTC
paragauciau! :D

Reply


Leave a comment

Up