Aš eisiu balsuoti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feb 25, 2011 04:38


Kaip ir daugelį kankina dvejonės, abejonės beigi panašūs dalykai. Diskutuojame su kolegomis darbovietėje. Į klausimą - už ką balsuoti? - mažiausiai ryžtasi atsakyti tie, kurie paskutinį mėnesį labiausiai domėjosi rinkimų tema.

Šiaip, didžiausi šio posto provokatoriai yra grumlinas1  ir  velniairauna, pradėję šiose lankose
boikoto agitaciją:) Įtariu - dėl labai skirtingų motyvų.

Tačiau kada telikas antrą-trečią dieną iš eilės rodo, kaip įvairių partijų py...dukai į rinkimų apylinkes autobusais veža bomžus už 10-15 Lt, nusprendžiau, kad tie vežantys labiausiai tikisi, kad aš neateisiu balsuoti, o rinkimų rezultatus labiau lems bomžai ir tie, kurie sekmadienį rymodami ant sofos į šuns dienas dės demokratiją, partijas, o ne savo tinginystę.

Pagalvojau, kad tokioje šlykščioje aplinkoje eiti balsuoti yra daug prasmingiau. Kad tiems, kurie užsiima balsavimų "karuselėmis" (pvz. atvažiuoja autobusas, pirmas bičas eina į apylinkę nešinas tuščiu lapu popieriaus, kurį įmeta į urną vietoje biuletenio, o komisijoje gautą biuletenį anteša į tą patį autobusą ir už tai gauna 10 Lt, tada biuletenį reikiamai apiformina akcijos užsakovai, jį paduoda kitam bičui, kuris pažymėtą įmeta į urną, o komisijoje gautą tuščią vėl atneša į autobusą ir gauna 10 Lt)  neišdegtų.

Kaip jau minėjau - šlykštu. Mano vienas kolega sakė: rinkimuose dalyvaujančios partijos agituoja taip, tarsi eitų į Seimą. Tarsi savivalda tiesiogiai įtakoja saugumą, emigraciją, biudžeto pinigus, etc. Nė vienos partijos bent jau Vilniuje negirdėjau, kad sakytų ką veiksiančios savo kompetencijoje. Nes baisiausia padėtis šiandien, mano galva, net ne nacionaliniu lygiu tvarkomose institucijose, o tose įstaigose, kurių steigėjai yra savivaldybės: vaikų darželiai, ligoninės, mokyklos, poliklinikos (į kurias neįmanoma prisiskambinti ar net patekti), socialinės rūpybos skyriai, kuriuose tyčiojamasi net labiau nei sovietų laikais, seniūnijos, kur telefonai nukeliami tik tam, kad joks by...is netrukdytų imituojamo tos skylės darbo. Štai koks galėjo būti tikrasis šios rinkimų kampanijos objektas. Bet buvo kitoks

Dabar tik kažkokie sveiko proto dešinieji, turime veikti kitaip ir panašus kliedesys......

Todėl aš eisiu balsuoti. Ir dar šeimyną visą in corpore tempsiu. Vis savo buvimu bent atmiešime bomžų armijas.
Previous post Next post
Up