Orlen Lietuva pralaimėjimas

Sep 13, 2010 03:42

TV 3 rodo Turkijos pajūryje vaikštinėjantį lažybų bendrovės TONYBET savininką Antaną Guogą ir aptaria, ko gero, sėkmingiausią šiais metais PR investiciją. TONYBET - titulinis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėjas. Jis pats sako, kad sutikęs tapti Lietuvos krepšinio federacijos sponsoriumi nesitikėjęs tokios sėkmingos investicijos.

Ko gero simboliška, kad TONYBET ant marškinėlių su užrašu "Lietuva" atsirado tik šiemet, kada LKF rėmimo sutartį pratęsti atsisakė ORLEN LIETUVA. Beje, naftos kompanijai dirbantys PR specialistai nežinia kodėl tada pasistengė, kad šis apsisprendimas būtų aptariamas kuo plačiau. Simboliška, nes ir šis lenkų valdomos bendrovės nutarimas - tik dar viena nuolauža nesėkmingų verslo sprendimų Lietuvoje virtinėje.

Įdomiausia, kad dar praėjusių metų pabaigoje Mažeikių refonerijos šeimininkai kartu su „PokerStars“, AB „Kauno Grūdai“, „Viasat“ ir „DnB Nord“ buvo Lietuvos rinktinės dalyvavimo pasaulio čempionate wild card pirkėjai. Verslo nenuoseklumas? O gal politika?

O galėjo būti šitaip, tik su bronzos medaliais ir ant bronzinio podiumo Stambule:


 R.Dačkaus foto FOTODIENA/DELFI

lenkija, lietuva, sportas, verslas, krepšinis

Previous post Next post
Up