Какаова кава з морозивом
на 4 порції:
Для кави:
- 2 ч.л. сильно обсмаженої арабіки середнього помолу
- 1 ч.л. (з гіркою) какао-порошку
- дрібка кориці або кардамону
- 2 ч.л. цукру
- френч-прес на 300 мл
Для подачі:
- 4 чашечки по 80-100 мл
- 4 ч.л. пломбіру
- вафельну трубочку з ванільним кремом
Каву, какао, корицю і цукор змішати у френч-пресі, залити окропом, закрити і залишити на 5 хв.
Кавові горнятка сполоснути окропом.
У кожне налити кави (десь на 2/3 чашечки) і покласти по чайній ложці морозива.
Насолоджуватися пінкою, шоколадно-кавовим смаком і відтінками аромату.
Добре підкреслює смак хрумке печиво з ванільним ароматом :)