Ще одне табуле

May 30, 2012 21:34


Табуле (варіація)
  • 3 ст.л. кускусу (або дрібного булгуру для табуле)
  • 4-5 ст.л. води (кімнатної температури)
  • сік 1/2 цитрини
  • 3 молоденьких огірки
  • 2 помідори
  • 1/2 молодої салатної цибулинки
  • 1/2 зубця молодого часнику 
  • 50 г листя петрушки
  • 30 г дрібнопосіченої м'яти
  • 100 мл оливкової олії
  • жменя підсмаженого кунжуту
  • сіль, перець, сумах до смаку
Кускус залити водою і цитриновим соком. Залишити на 40 хв або годину.
Зелень помити, просушити і дрібно посікти.
Огірки порізати дрібними кубиками, помідори - дольками.
Цибулю - тонкими півкільцями або пір’їнами. Часник пропустити через прес.
Овочі та зелень змішати з кускусом і заправити олією.
Додати сіль, перець, сумах та підсмажений кунжут.

Амброзія :)

Джерело: cook
Дуже дякую Каті (trina_ka) за ідею додати часник та кунжут :)

Складник: кус-кус, Тип: салат, Складник: помідори, Складник: м'ята, Складник: кунжут, Складник: огірки

Previous post Next post
Up