Leave a comment

Comments 8

ja_jalynka February 16 2012, 08:54:26 UTC
особливо зараз, коли хочеться чогось кольорового і соковитого! :)

гарно і смачно, навіть не сумніваюся, що до найближчого мяса у нас на гарнір буде саме такий салат

Reply

rysika February 16 2012, 09:14:25 UTC
розкажеш :)

Reply


ext_949610 February 16 2012, 18:40:43 UTC
У нас теж - 100% :) Тільки точно з яблуком і морквиною. А може й із простою капустою (на другий раз:) - люблю її більше за пекінську!

Reply


ext_949610 February 20 2012, 19:02:53 UTC
Звітую :)
Салатик робили трохи інший, бо кількох (важливих) складників не було. Замість к.сиру - пармезан, замість перцю - морква, замість св.солі та х-сунелі - сіль+ч.перець. Але! - дуууже смачно!! І справді, суперово до м"яса.
Тому дякую. Наступного разу куплю хмелі-сунелі й сир.

Reply

rysika February 20 2012, 19:04:43 UTC
нє, ну це вже не трохи інший, а принципово інший :))
Але точно має бути смачно :))

Reply

ext_949610 February 21 2012, 18:40:25 UTC
Може, я хоч трохи покращу сьогоднішній твій настрій, коли скажу, що зранку спеціально купила сиру і хмелі-сунелі й на вечерю зробила салатик уже точно за рецептом, навіть перець із морозилки витягла :-)) Надзвичайно! Ще краще, ніж учорашній варіант. Дякую!
І взагалі, завдяки твоєму блогові, зокрема кулінарній частині, у мене з"явився інший погляд на кулінарію, інша філософія готування :-) не знаю, як це точно висловити, наче нові двері відкрилися.
Бажаю натхнення на нові звершення!

Reply

rysika February 21 2012, 18:43:32 UTC
:)) Дуже тішуся, що вам сподобалося :)
А той пост. Ох, абстрагуюся, абстрагуюся :))

Reply


Leave a comment

Up