Leave a comment

Comments 10

beherivka November 18 2011, 21:27:20 UTC
дуже цікаво, спробую зварити. дякую.

Reply

rysika November 19 2011, 01:06:03 UTC
розкажеш :) Може тільки в мене такі ручки кучеряві :)))

Reply


odaliska_d November 18 2011, 22:29:43 UTC
а зараз ще десь можна купити айви? а то я поставила місяць тому айвівку, вона дійшла, мені смачно, хотіла би поставити ще, а айви ніде вже не бачу :(

Reply

rysika November 19 2011, 01:08:00 UTC
я брала на Мінській, але там де брала я - вже немає.
То була кримська.
На Героїв Дніпра на ринку мені сказали, що великих партій ще не було. Може ще буде :( Теоретично вона дуже добре лежить і може зберігатися на складах до кінця зими. Порційно з’являючись на ринку.

Reply

odaliska_d November 19 2011, 10:54:14 UTC
о, чудово. ну то чекатимемо, дякую!

Reply


skvorychok November 19 2011, 11:50:36 UTC
о, як цікаво..дякую!

Reply


lyudisha January 16 2012, 16:58:46 UTC
ой, яка краса! а у нас от айва пропадає восени:)
Візьму на замітку. Сподіваюсь, ця пастила може довго зберігатись, чи ні?

Reply

rysika January 16 2012, 17:22:37 UTC
в холодильнику 2-3 місяці. заморожена 6. Хоча думаю, що й довше. Але вона стільки не живе ;))) Он з того, що 2 місяці тому і перед від’їздом варила, після роздарування і частково поїдання(це було 3 кг айви) залишилося 3 маленьких шматочки.
П.С. Якщо у вас її восени багато згодна її у вас викуповувати ;) Нова пошта форева :)

Reply

lyudisha January 16 2012, 17:50:41 UTC
ок:) буду знати.

Reply


filosoftka January 16 2012, 17:27:56 UTC
Ай, і чому я не побачила цього рецепту раніше??? (була айва, але загула) :)))

Reply


Leave a comment

Up