Просто, ситно, смачно

Oct 31, 2011 19:52

Я оце тут подумала.
Коли я пишу - "активний час 15 хв" чи виходить у вас витратити стільки ж часу на приготування?
Більше?
один суп, один паштет )

Складник: бобові, Складник: капуста, Тип: перші страви, Тип: паштет

Leave a comment

Comments 18

beherivka October 31 2011, 19:14:29 UTC
А я ніколи не засікаю час. Все одно не запам"ятаю, що і скільки треба варити)
Все роблю на око, тому виходить їстівно через раз)

Reply

rysika October 31 2011, 19:19:06 UTC
У цьому конкретному випадку час важливий, бо 2-3 зайвих хвилини і брюсельську капусту їсти буде неможливо. Вона як переварена - гірка :(

Reply

beherivka October 31 2011, 19:20:20 UTC
я не знала, чесно. у мене така інформація в голові просто не тримається.
та і , здається, я не люблю готувати.

Reply

rysika October 31 2011, 19:21:30 UTC
ну не всі ж мусять балдіти від кухні :)))

Reply


ja_marjana_mama October 31 2011, 19:26:10 UTC
І чому я завжди читаю твій ЖЖ перед сном?;)

Reply

rysika October 31 2011, 19:28:39 UTC
певно тому, що я його перед сном пишу :))))

Reply

ja_marjana_mama November 2 2011, 14:20:58 UTC
А явідповідно перед сном читаю)))

Reply


(The comment has been removed)

rysika October 31 2011, 19:38:22 UTC
ну може ти почнеш готувати на 1 раз ;)
як у тебе з плитою?

Reply

(The comment has been removed)

rysika October 31 2011, 20:18:14 UTC
ну типу так - це всього 10 хв часу на суп. Поки ти чистиш 4 картоплини, 1 уже доварюється :)))

Reply


fantoka October 31 2011, 20:43:21 UTC
а я в такий паштет додаю смажену цибульку і дрібно посічені волоські горіхи (без перцю та грибів). ням-ням.
а про зупку питання - нашо так довго варити фрикадельки? вони не розварились?

Reply

rysika November 1 2011, 08:14:46 UTC
І я з горіхами люблю.
Рідко щось смажу. Цибулю зазвичай пасерую до прозорості.
Ми ж все таки на дієтах. Смажене нізя. Нам і квасолю не дуже зя, але зрідка можна.

Про фрикадельки.
Бо вони морожені. Якщо свіжі, то через 15 хв готові будуть. А заморожені за 15 хв тільки верхній шар проварюється. В серединці ще можуть бути сирими або жорсткими. Не розварюються.
Мені правда, цього разу довелося вигрібати всі запаси з морозилки, то в суп потрапила і одна тефтелька (з рисом). Рис трохи неакуратно виглядав (оно вона по центру тарілки) :), але не розвалилася, ні.

Reply


badri_i_iriska December 6 2012, 19:45:38 UTC
Можно я еще один вариант фасолевого паштете предложу, грузинский? Я у себя рецепт написала, чтоб не забыть. Там много свежего лука, но в итоге остроты и горечи нет совсем (особенно если брать белый, или красный лук). И с зернами граната очень хорошо подать...

Reply

rysika December 6 2012, 19:55:41 UTC
слухай, клас паштет :)) треба пробувати.
І перестань мені викати :))), бубласка :)

Reply

badri_i_iriska December 6 2012, 19:58:44 UTC
издержки воспитания))

а паштет интересный, удачи.))

Reply


Leave a comment

Up