а я в такий паштет додаю смажену цибульку і дрібно посічені волоські горіхи (без перцю та грибів). ням-ням. а про зупку питання - нашо так довго варити фрикадельки? вони не розварились?
І я з горіхами люблю. Рідко щось смажу. Цибулю зазвичай пасерую до прозорості. Ми ж все таки на дієтах. Смажене нізя. Нам і квасолю не дуже зя, але зрідка можна.
Про фрикадельки. Бо вони морожені. Якщо свіжі, то через 15 хв готові будуть. А заморожені за 15 хв тільки верхній шар проварюється. В серединці ще можуть бути сирими або жорсткими. Не розварюються. Мені правда, цього разу довелося вигрібати всі запаси з морозилки, то в суп потрапила і одна тефтелька (з рисом). Рис трохи неакуратно виглядав (оно вона по центру тарілки) :), але не розвалилася, ні.
Можно я еще один вариант фасолевого паштете предложу, грузинский? Я у себя рецепт написала, чтоб не забыть. Там много свежего лука, но в итоге остроты и горечи нет совсем (особенно если брать белый, или красный лук). И с зернами граната очень хорошо подать...
Comments 18
Все роблю на око, тому виходить їстівно через раз)
Reply
Reply
та і , здається, я не люблю готувати.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
(The comment has been removed)
як у тебе з плитою?
Reply
(The comment has been removed)
Reply
а про зупку питання - нашо так довго варити фрикадельки? вони не розварились?
Reply
Рідко щось смажу. Цибулю зазвичай пасерую до прозорості.
Ми ж все таки на дієтах. Смажене нізя. Нам і квасолю не дуже зя, але зрідка можна.
Про фрикадельки.
Бо вони морожені. Якщо свіжі, то через 15 хв готові будуть. А заморожені за 15 хв тільки верхній шар проварюється. В серединці ще можуть бути сирими або жорсткими. Не розварюються.
Мені правда, цього разу довелося вигрібати всі запаси з морозилки, то в суп потрапила і одна тефтелька (з рисом). Рис трохи неакуратно виглядав (оно вона по центру тарілки) :), але не розвалилася, ні.
Reply
Reply
І перестань мені викати :))), бубласка :)
Reply
а паштет интересный, удачи.))
Reply
Leave a comment