Сезон відкрито!

Aug 08, 2011 10:03

Сьогодні пропоную вам скуштувати дуже смачний салат. Ідею надибала у trampampulkanat
Він став хітом цих вихідних і буде тепер улюбленим способом поїдання  ....кавуна

Салат з кавуна
  • 1,3 кг кавуна
  • 100-150 г чорних маслин без кісточок
  • 100 г фети
  • Для заправки: 1/2 середньої цибулини, сік з 1/2 цитрини, 2 гілочки зеленого і  1 гілочка фіолетового базиліку*, оливкова олія, сіль
Листя базиліку помити і добре висушити. Цибулю і базилік дрібно посікти (я це роблю за допомогою блендера). Змішати з сіллю, олією і соком цитрини.
Кавун розрізати кільцями (товщиною 1 см). Обрізати шкірки, вичистити насіння. М'якоть нарізати крупними кубиками.
Маслини можна розрізати навпіл поперек.
Безпосередньо перед подачею змішати всі складові та заправити салат.
Їсти краще ложкою.

Джерело: cook
Примітка: Замість базиліку можна взяти суміш м'яти і петрушки, а також експериментувати із сумішами інших трав.

Тип: салат, Складник: кавун, Складник: сир

Previous post Next post
Up