Сьогодні пропоную вам скуштувати дуже смачний салат. Ідею надибала у
trampampulkanatВін став хітом цих вихідних і буде тепер улюбленим способом поїдання ....
кавуна
Салат з кавуна
- 1,3 кг кавуна
- 100-150 г чорних маслин без кісточок
- 100 г фети
- Для заправки: 1/2 середньої цибулини, сік з 1/2 цитрини, 2 гілочки зеленого і 1 гілочка фіолетового базиліку*, оливкова олія, сіль
Листя базиліку помити і добре висушити. Цибулю і базилік дрібно посікти (я це роблю за допомогою блендера). Змішати з сіллю, олією і соком цитрини.
Кавун розрізати кільцями (товщиною 1 см). Обрізати шкірки, вичистити насіння. М'якоть нарізати крупними кубиками.
Маслини можна розрізати навпіл поперек.
Безпосередньо перед подачею змішати всі складові та заправити салат.
Їсти краще ложкою.
Джерело:
cookПримітка: Замість базиліку можна взяти суміш м'яти і петрушки, а також експериментувати із сумішами інших трав.