Ще один варіант сніданку

May 12, 2011 10:45



Базовий рецепт універсальних сирних мафінів від i_lara живе тут.
Цього разу я взяла:
1 скл. звичайного пшеничного борошна і 0,5 скл. цільнозернового,
як наповнювачі використала сухий тим'ян, базилік і орегано (десь по 1/3 ч.л.), дрібнопорізаний перець чілі (1/2 перчинки).
решта складників - як у базовому для солених.
Нам смакували із закваскою, маслом і руколою.
На вигляд і смак вони грубіші, не такі делікатні як базові. Наступного разу додам трошки більше молока, бо маса вийшла надто густою і на вигляд вони не дуже презентабельні. Все ж цільнозернове тягне вологу сильніше.
Ранкове світло дуже цікаве. Довгі загадкові тіні, різкі контрасти - трошки сюр :)))


Ці ж мафіни, з меншою часткою пшеничного борошна (на 1 ст.л. менше), із петрушковим песто.

Складник: сир, кулінарне, Тип: сніданок, Тип: мафіни, Складник: цільнозернове борошно, Тип: випічка

Previous post Next post
Up