![](http://img221.imageshack.us/img221/1029/muffincz1.jpg)
Базовий рецепт універсальних сирних мафінів від
i_lara живе
тут.
Цього разу я взяла:
1 скл. звичайного пшеничного борошна і 0,5 скл. цільнозернового,
як наповнювачі використала сухий тим'ян, базилік і орегано (десь по 1/3 ч.л.), дрібнопорізаний перець чілі (1/2 перчинки).
решта складників - як у базовому для солених.
Нам смакували із закваскою, маслом і руколою.
На вигляд і смак вони грубіші, не такі делікатні як базові. Наступного разу додам трошки більше молока, бо маса вийшла надто густою і на вигляд вони не дуже презентабельні. Все ж цільнозернове тягне вологу сильніше.
Ранкове світло дуже цікаве. Довгі загадкові тіні, різкі контрасти - трошки сюр :)))
![](http://img233.imageshack.us/img233/8379/muffincz2.jpg)
Ці ж мафіни, з меншою часткою пшеничного борошна (на 1 ст.л. менше), із
петрушковим песто.
![](http://img829.imageshack.us/img829/4859/muffincz3.jpg)