Leave a comment

ex_lana_svi April 10 2011, 13:48:51 UTC
Смажила у воку морожену на гарнір до м"яса, Ра не сподобалося, а я в захваті.

Reply

rysika April 10 2011, 17:30:25 UTC
Мені, чесно кажучи, смажена зелена теж не подобається.
У неї післа смаження дуже дивна на смак скоринка.
А от біла широка смакує і смаженою, і вареною :)

Reply

ex_lana_svi April 10 2011, 17:33:57 UTC
Скоринка? О_О Це скільки її смажити тре? Не було скоринки зовсім

Reply

rysika April 10 2011, 17:55:53 UTC
:) Та достатньо по 2-3 хв з кожного боку і навіть засмажувати не треба. У неї одразу верхня шкірочка біліє і стає такою... дивною.
Мені, власне, цей рецепт подобається за те, що тут квасоля не смажиться.

Reply

ex_lana_svi April 10 2011, 17:59:15 UTC
Оце я думаю, шо ж я зробила не так О_О у нас взагалі не побіліла, так і лишилася зеленою. Я за олією піду в середу в другій половині дня, десь в районі 16ї, завтра вирішила не ризикувати:) Тобі буде зручно теж під"їхати чи десь перестрітися?

Reply

rysika April 10 2011, 18:14:08 UTC
Я думаю, що це через те, що вона була мороженою :))
В другій половині було б ок, особливо, якщо це буде десь по лінії метро :) або недалеко.

Reply


Leave a comment

Up