Мені, чесно кажучи, смажена зелена теж не подобається. У неї післа смаження дуже дивна на смак скоринка. А от біла широка смакує і смаженою, і вареною :)
:) Та достатньо по 2-3 хв з кожного боку і навіть засмажувати не треба. У неї одразу верхня шкірочка біліє і стає такою... дивною. Мені, власне, цей рецепт подобається за те, що тут квасоля не смажиться.
Оце я думаю, шо ж я зробила не так О_О у нас взагалі не побіліла, так і лишилася зеленою. Я за олією піду в середу в другій половині дня, десь в районі 16ї, завтра вирішила не ризикувати:) Тобі буде зручно теж під"їхати чи десь перестрітися?
Reply
У неї післа смаження дуже дивна на смак скоринка.
А от біла широка смакує і смаженою, і вареною :)
Reply
Reply
Мені, власне, цей рецепт подобається за те, що тут квасоля не смажиться.
Reply
Reply
В другій половині було б ок, особливо, якщо це буде десь по лінії метро :) або недалеко.
Reply
Leave a comment