А я, в принципі, завжди тільки овочеві варила і мама моя теж. Максимум за 10 хв до готовності можу фрикадельки чи пельмені додати. Зрідка, коли мають прийти гості, то можу зварити щось з м'ясом. І то, не на бульйоні, а радше на воді. Тобто м'ясо вариться як інгридієнт, а не основа.
А ти за тегом супи ходила :)? Там є з перловкою (можна бекон не додавати), з вівсянкою (цілком смакує без будь-яких фрикадельок і курки), з манкою і яйцем.
Comments 11
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
рос. вешенки
Reply
Reply
Максимум за 10 хв до готовності можу фрикадельки чи пельмені додати.
Зрідка, коли мають прийти гості, то можу зварити щось з м'ясом. І то, не на бульйоні, а радше на воді. Тобто м'ясо вариться як інгридієнт, а не основа.
Reply
Reply
Там є з перловкою (можна бекон не додавати), з вівсянкою (цілком смакує без будь-яких фрикадельок і курки), з манкою і яйцем.
Reply
Reply
на базарі продають вирощені в с/г під назвою "вешенки"
Reply
Leave a comment