Зупка з глив

Mar 29, 2011 16:54

Отут я обіцяла поділитися цим простим, швидким  і дуже ароматним супом.
Виконую обіцянку )

суп, Рецепт: з маминого записника, Складник: гриби

Leave a comment

Comments 11

trina_ka March 29 2011, 13:57:58 UTC
о! саме цього рецепту я й чекала))) тепер шукатиму гливи)

Reply

rysika March 29 2011, 14:01:27 UTC
У нашому "Сільпо" завжди є. На базарі бувають у першої жінки справа в тому ряду, що основний (напроти курятини).

Reply


(The comment has been removed)

rysika March 29 2011, 14:01:40 UTC
*кланяється*

Reply


velvetvampiress March 29 2011, 14:07:33 UTC
гливи це гриби?

Reply

rysika March 29 2011, 14:17:12 UTC
так :)
рос. вешенки

Reply


ksani March 29 2011, 14:31:43 UTC
дякую! я останнім часом тільки овочеві супи варю, буде ще один :)

Reply

rysika March 29 2011, 15:31:54 UTC
А я, в принципі, завжди тільки овочеві варила і мама моя теж.
Максимум за 10 хв до готовності можу фрикадельки чи пельмені додати.
Зрідка, коли мають прийти гості, то можу зварити щось з м'ясом. І то, не на бульйоні, а радше на воді. Тобто м'ясо вариться як інгридієнт, а не основа.

Reply

ksani March 29 2011, 17:35:02 UTC
тоді чекаю ще і на інші овочеві рецепти супів :)

Reply

rysika March 29 2011, 19:48:17 UTC
А ти за тегом супи ходила :)?
Там є з перловкою (можна бекон не додавати), з вівсянкою (цілком смакує без будь-яких фрикадельок і курки), з манкою і яйцем.

Reply


filosoftka March 29 2011, 19:19:25 UTC
А гливи це такі сірі шлапакуваті гриби?

Reply

rysika March 29 2011, 19:36:40 UTC
так :) саме вони :)
на базарі продають вирощені в с/г під назвою "вешенки"

Reply


Leave a comment

Up