Одна закуска

Mar 22, 2011 22:01


Давно і не одноразово його вже готувала. Але чомусь не знайшла його в своєму жж. 
паштет )

Тип: закуски, Тип: паштет, кулінарне, Тип: кулінарний словничок, Складник: гриби

Leave a comment

Comments 18

(The comment has been removed)

rysika March 22 2011, 20:37:56 UTC
Кстаті, да, ти пробувала :)))

Reply


skysnail March 22 2011, 20:10:16 UTC
Хочу!;) Завжди дивилась на ці гливи, але не брала, бо не уявляла як готувати, тепер буду знати.

Reply

rysika March 22 2011, 20:41:11 UTC
Вони і в супі добре смакують :)) Треба якось зварити :), а то давно його не готувала :)

Reply


valcury March 22 2011, 20:11:06 UTC
і мені анісом не пахне.

люблю гливи. але я взагалі гриби люблю шалено
:)
як куплю гливи, то зроблю на вихідних.

Reply

rysika March 22 2011, 20:52:22 UTC
Я теж гриби люблю.
Окрім печериць :))

Reply

valcury March 23 2011, 09:15:16 UTC
як не маю інших, то і печериці їм.
а найдужче люблю молоденькі опеньки
:)

Reply

rysika March 23 2011, 09:43:11 UTC
вмираю за маслюками :)) Але їх ніде дістати в Києві :))

Reply


te34 March 22 2011, 20:23:44 UTC
прямо реально відбивати шляпки?

Reply

rysika March 22 2011, 20:39:22 UTC
на відбивні?
Якщо великі і старі, то можна відбити. А якщо молоденькі - до достатньо посолити-поперчити і розплющити долонькою на стільниці, щоб були плоскими.

Reply

te34 March 23 2011, 05:18:35 UTC
дякую
а то в мене блендера нема, будемо плющити :)

Reply

rysika March 23 2011, 07:04:16 UTC
Я перший раз як робила цей паштет, то блендера у мене не було. Просто дуже дрібно порізала всі складові.

Reply


13medusa March 22 2011, 20:26:41 UTC
Ахтижйома. А я у Київ і зготувать найближчии днями не зможу.
Смачно читати просто))

Reply

rysika March 22 2011, 20:52:41 UTC
я не чаянно :((

Reply


Leave a comment

Up