Про торт

Jan 23, 2011 00:28

Все почалося із того, що я вирішила - Стефці на дн має бути торт. Спершу думала замовляти, але всі вони важать мінімум 2 кг, складені з бисквітів і масляних кремів, декор сумніший, ніж на фабричних.
Прикол у тому, що моя мікрохвильовка в режимі конвекції нормально пропікає тільки кексове тісто і то не всі види.
А потім був пост чарівниці lapatissiere про " Read more... )

кулінарне, Тип: торт, Тип: випічка

Leave a comment

Comments 6

gvirinko January 23 2011, 08:53:00 UTC
чекай, то ти його у мікрохвильовці зпекла??

Reply

rysika January 23 2011, 21:48:00 UTC
Я все в ній печу :)) духовка не фуриче.
Просто у мене у ній є режим "Конвекція" і режим "Гриль". На конвекції імітується духовка - мікрохвилі не включені, вентилятор жене гаряче повітря. В режимі гриль теж мікрохвилі не включаються, розжарюється спеціальна спіраль і за рахунок її жару можна на решітці смажити м'ясо, рибу, тости.

Reply


oksamytka January 23 2011, 17:06:12 UTC
виглядає дуже смачно :)

Reply

rysika January 23 2011, 21:48:49 UTC
Фото не дуже вдале. Але сьогоднішній з'їли без лишку, тому іншого не буде :(
Насправді, дуже смачний торт :)

Reply


ja_marjana_mama May 3 2011, 05:46:27 UTC
Ням-ням?

Reply

rysika February 16 2012, 09:04:17 UTC
ага :)

Reply


Leave a comment

Up