о, я теж сьодні цю курку в пиві робила за цим же рецептом ) але мені мало солі виявилось і, думаю, ожна її запікати і не в пиві, лишити тільки цей маринад, який шикарно пахне, але пиво його перебиває повністю
та можна і без пива, але то ж буде зовсім інший смак :)) Тоді її краще на грилі робити. Я коли перекладала, то я і маринад бухнула разом з куркою, а потім уже й пивом залила :)) По солі, то я малосолю, тому було якраз :)
Comments 2
але мені мало солі виявилось
і, думаю, ожна її запікати і не в пиві, лишити тільки цей маринад, який шикарно пахне, але пиво його перебиває повністю
Reply
Я коли перекладала, то я і маринад бухнула разом з куркою, а потім уже й пивом залила :))
По солі, то я малосолю, тому було якраз :)
Reply
Leave a comment