Кус-кус, камбала, курка в пиві.

Nov 16, 2010 20:44

Ці рецепти об'єднує тільки те, що Стефця спить у мене на колінах і я маю можливість позаписувати трохи того, що готувала останнім часом.
3 рецепти )

Складник: кус-кус, Складник: булгур, Складник: курка, Складник: риба, Складник: пиво

Leave a comment

Comments 2

photus November 16 2010, 19:03:20 UTC
о, я теж сьодні цю курку в пиві робила за цим же рецептом )
але мені мало солі виявилось
і, думаю, ожна її запікати і не в пиві, лишити тільки цей маринад, який шикарно пахне, але пиво його перебиває повністю

Reply

rysika November 16 2010, 20:01:39 UTC
та можна і без пива, але то ж буде зовсім інший смак :)) Тоді її краще на грилі робити.
Я коли перекладала, то я і маринад бухнула разом з куркою, а потім уже й пивом залила :))
По солі, то я малосолю, тому було якраз :)

Reply


Leave a comment

Up