М'ясні тефтельки по-шведські

Dec 25, 2009 21:01

Сьогодні у нас на вечерю апетитні "мамині тефтельки" із Швеції.
покапати слиною )

Складник: м'ясо, кулінарне

Leave a comment

Comments 15

(The comment has been removed)

rysika December 25 2009, 20:39:49 UTC
То швидше в судочку занести ;)
Стосовно фото - я принципово не фоткаю те, що готую, бо:
1. У нас немає достатньо світла (взагалі ніде), чому, то довга історія (немає хорошого електрика знайомого?)
2. Фоткати їжу, щоб вона виглядала не як УГ, то ще треба вміти ;), а я не вмію.

Reply

(The comment has been removed)

rysika December 25 2009, 20:56:44 UTC
у нас шось непонятне з вимикачем/проводкою у кімнаті + вибиває автомат, якщо користуватися світлом у кухні. Проводку ми не міняли :)

Reply


olka_kvasolka December 25 2009, 21:08:20 UTC
ооо! тефтєлі:) отак от, а я думала щоб його з фаршу зробити:) дякую за ідею:)

Reply

rysika December 25 2009, 21:17:17 UTC
:) просю, сама ламала голову.

Reply


olka_kvasolka December 25 2009, 21:12:32 UTC
а ти їх тільки підсмажувала? не підтушувала потім ні в чому?

Reply

rysika December 25 2009, 21:21:02 UTC
а я хітра - у мене на сьогодні такі, просто з салатом (я навіть соусу не робила) - у Гєки НР на роботі був, то він не сильно голодний прийшов.
А на завтра у мене традиційні - тушені в моркві з додаванням томатної пасти :)

Reply

olka_kvasolka December 25 2009, 21:21:50 UTC
:) точно хітра:))

Reply


Leave a comment

Up