Вертаймося до витоків або Коли обжерлися екзотики

Jan 14, 2008 20:42

Коли до писка вже не лізе суші, вернеш носа від червоної ікри та імбирних пряників, тре вернутись до чогось маминого та смачненького.
Тєфтєльки та тушена капуста )

Складник: капуста, Складник: м'ясо, кулінарне, Тип: другі страви

Leave a comment

soncezajchyk January 15 2008, 11:51:33 UTC
хе-хе, це, значить, загальне:)
ми он 5-го січня жерли картоплю з засмажкою і оселедця, так схотілося "к істокам", а вчора я вперше за бозна скільки років тупо посмажила три круячих стегенця з самим лише чорним перцем і сіллю.

сушений гранат - де таке водиться? у торвговок спеціями на базарі? і ще, в капусту з грибами ти моркву й цибулю не писала, бо то по замовчанню, чи таки не кладеш? бо мені ніби пустувате.

Reply

rysika January 15 2008, 16:12:41 UTC
сушений гранат беру там же де і сочевицю.
нє, до свіжої не кладу ні моркви, ні цибулі.

Reply

soncezajchyk January 16 2008, 07:18:02 UTC
"сушений гранат беру там же де і сочевицю" - це Ви іздіваєтесь, женщіна, да?:) ДЕ ж Ви берете сочевицю?

Reply

rysika January 16 2008, 16:36:23 UTC
У мого узбєка (http://rysika.livejournal.com/79229.html)

Reply

soncezajchyk January 17 2008, 07:20:30 UTC
"мій узбек" - як романтично:)

Reply


Leave a comment

Up