Коли до писка вже не лізе суші, вернеш носа від червоної ікри та імбирних пряників, тре вернутись до чогось маминого та смачненького. ( Тєфтєльки та тушена капуста )
хе-хе, це, значить, загальне:) ми он 5-го січня жерли картоплю з засмажкою і оселедця, так схотілося "к істокам", а вчора я вперше за бозна скільки років тупо посмажила три круячих стегенця з самим лише чорним перцем і сіллю.
сушений гранат - де таке водиться? у торвговок спеціями на базарі? і ще, в капусту з грибами ти моркву й цибулю не писала, бо то по замовчанню, чи таки не кладеш? бо мені ніби пустувате.
ми он 5-го січня жерли картоплю з засмажкою і оселедця, так схотілося "к істокам", а вчора я вперше за бозна скільки років тупо посмажила три круячих стегенця з самим лише чорним перцем і сіллю.
сушений гранат - де таке водиться? у торвговок спеціями на базарі? і ще, в капусту з грибами ти моркву й цибулю не писала, бо то по замовчанню, чи таки не кладеш? бо мені ніби пустувате.
Reply
нє, до свіжої не кладу ні моркви, ні цибулі.
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment