Я нешта з цестам не сябрую, прынамсі, з цестам для піцы: ніводнага разу не атрымалася нармальнае зрабіць. Часам набываю гатовае свежае ў краме, даўно калісьці рабіла на гатовай аснове. Нічога не падабаецца.
Ну, гэта я вельмі даўно гатовую набывала, мы тады жылі ў такой кватэры, дзе на кухні нават не было дзе цеста раскатаць. А на патэльні не спрабавала, хаця раілі. А як твая гаспадыня рабіла і які вынік?
цеста: 9 лыжак мукі, 2 яйкі, 4 лыжкі маянэза і 4 лыжкі смятанкі (але гаспадыня рабіла менш крыху, бо па рэцэпце на звычайную патэльню зашмат цеста атрымліваецца. і яшчэ замест смятаны яшчэ маянэз, бо набываць адмыслова ёй было лянота). цеста мусіць быць густым, але цякучым. для начынкі можна ўзяць усё, што звычайна для піцы, гаспадыня цыбульку падсмажвае крыху і мяшае з рэзанай сасіскай і кетчупам, зверху цёрты сыр. накрыць накрыўкай і на маленькі агонь хв на 20
Reply
Reply
А на патэльні не спрабавала, хаця раілі. А як твая гаспадыня рабіла і які вынік?
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment