Победительницам кросса отремонтируют обувь | Чернигов

May 31, 2013 07:17

http://www.golos.com.ua/Article.aspx?id=293562

У Чернігові 30 травня жінки влаштують забіг на високих підборах, аби привернути увагу влади і громадськості до необхідності ремонту тротуарів у місті.

За словами керівника Чернігівської профспілки підприємців Олени Варнакової, зараз ведеться багато розмов щодо ремонту доріг у масштабах країни. "Однак ніхто не говорить про стан тротуарів. Страждають ті, хто не має машини, а хоче виглядати привабливо", - сказала вона. "В результаті, жінкам доводиться надавати перевагу взуттю без підборів, але й те потрібно ремонтувати. Тож представники ініціативної групи у Чернігові, аби змінити ситуацію, вирішили у нетрадиційний спосіб привернути увагу до проблеми і влаштувати забіг", - зазначає Варнакова.

За її словами, "навіть визначили приз за перемогу - сертифікат на ремонт взуття терміном на три місяці".

Журналістка Алла Скорик підтримала акцію і зазначила, що стан чернігівських тротуарів потребує поліпшення також для молодих мам, які возять дітей у візочках, для дітей, які хочуть кататися на роликах, для інвалідів, для літніх людей.

Окрім забігу "на шпильках" жительки Чернігова планують провести "модне дефіле у валянках, калошах, лаптях тощо" перед міською радою, а ще станцювати "буги-вуги у калошах".

Жінки висловили переконання, що їхні неординарні акції привернуть увагу керівників міста і спонукають вжити заходи, аби тротуари у Чернігові дозволяли ходити по них на високих підборах.

http://www.gorod.cn.ua/news_45908.html

пятничное

Previous post Next post
Up