Ani RBF feladatlapja

Mar 13, 2012 23:02

A Hugrabug ház egy újabb diákjának, Aninak tekinthetitek meg ezúttal a dolgozatát. Saját elmondása szerint hülye a fluffhoz. Mi nem tapasztaltunk ilyet! :)


Rendes Bűbájos Fokozat

Roxfort-kérdőív

(kivonat)

color:red">Figyelem! A pennákon (billentyűkön) hazugságérzékelő rontás ül!

A meg nem válaszolt kérdések nem érnek pontot.

A feladatlap kitöltésére felhasználható idő: 45 perc.

Leadási határidő: 2012. március 1. 19:00.

1. Honnan szereztél tudomást erről a kihívásról? (1 p.)

A TK hírek rovatban. Elolvastam a hirdetményt, érdekesnek találtam.

2. Gyakran méretteted meg magad hasonló eseményeken? Ha igen, mi az, ami vonz benne? A fórumozás a társakkal, vagy a határidők sürgetése?  Esetleg a díjak éltetnek ilyenkor? (3 p.)

Régebben gyakran előfordult, hogy jelentkeztem. Vitt a társasági szellem, a kihívás, a játék. Szeretek versenyezni. A díj? XDD A díj egyáltalán nem foglalkoztat. Aki ismer, és járt a profiljaimon, láthatja, sosem másoltam be egyet sem sehová. A folyamat jobban izgat, mint a cél. :P Evvan. Ez olyan, mint a... khm... mint például az evés. Nem a jóllakottság érzése miatt eszem, hanem mert szeretem az ízeket.

3. Hezitáltál a jelentkezés előtt? Mi volt az, ami miatt nem vágtad rá rögtön, hogy jelentkezel? A két forduló, esetleg a leendő kulcsok, vagy a határidők? (3 p.)

Neeeem XD. Megvártam, amíg az összes olyan ház betelik, ahová szívesen jelentkeztem volna. Aztán Asházy felvételt nyert a Hugiba, és és egy rövid, színészeket meghazudtoló nyafogós kérlelés után beadtam a derekam. Mondván, na ezzz azzz, amibe beletörik a bicskánk. :)Annyi angstot írtam már, fluffhoz meg úgyis hülye vagyok. :) Kell ennél komolyabb motiváció?

4. Mennyi időt vesz el az életedből a kihívás átlagosan? Sokat foglalkozol vele, vagy nem igényel különösebben sok időt? (2 p.)

Nem túl sokat, többet kéne. Fejben hetekig dolgozom, de a papírra vetés megvan legrosszabb esetben is négy „munkanap” alatt.

A többi az utómunka.

5. Amikor kihívásra írsz történetet, már a kulcsosztás előtt tudod, mit akarsz írni, vagy csak azután alakítasz ki mindent, hogy megkapod a saját kulcsodat? (1 p.)

Sosem írok kulcs előtt. Abban mi a kihívás? XD Olyat írok magamnak, csak úgy, amikor rám jön az öt perc. Megvárom szépen a kulcsot, aztán akkor már lehet alkotni. Kulcsra :)

6. Ha nem lett volna kötelező a slash/femslash műfaj, még ennél is szívesebben jöttél volna, vagy rögtön hátat fordítottál volna a kihívásnak? (1 p.)

Alapvetően slasht írok. Előfordult már az ellenkezője, de ott más „erők” mozgattak :)

Hátat nem, de nagyobb a valószínűsége, hogy nem hagyom magamat meggyőzni. És innen nézve, nagy hiba lett volna részemről.

7. Hogy érezted magad az első forduló alatt? Sikerült visszaadnunk neked a "Roxfort életérzést"? Igazi varázslótanoncnak érezted magad? Szerettél (és szeretsz) a házad diákja lenni, vagy kívülállónak érezted (érzed) magad? (4 p.)

Szeretem a csapatomat. Évek óta ismerjük egymást, szinte egyszerre kezdtük a fandom beható tanulmányozását. Többnyire egy körben mozgunk, tudunk együtt dolgozni, és szerintem ez egy fontos kritérium, ha csapatról van szó. A házvezetőnk kedves és segítőkész, az Olimpia maga pedig egy igazán remek ötlet. Nem adok túl sok időt neki, és rendesen ki fogja magát nőni :)

8. A Harry Potter szereplői közül kit találsz legérdekesebbnek abból a házból, melybe jársz? (1 p.)

Helgát. Rá nagyon kíváncsi lennék, milyen lehetett. A döntésére, amikor megalkotta a háza alapjait, a motivációira, és a lelkére természetesen :)

9. Találj ki egy, a könyvekben nem elhangzott - akár poénos - mottót a házad számára! (1 p.)

Cedric halhatatlan! - Te is szeretnél halálod után fákon szökellni?

Gyere a Hugrabugba!

A hely, ami jólesik. :P

10. Kik azok a szereplők, akikkel szívesen kötnél szoros barátságot/akikre felnéznél? Miért? (2 p.)

Mordon.

Ő egy eszméletlen figura. :) Nem tudom miért, de nekem folyton Stirlic ugrik be róla, és egy kis humorral és lágy iróniával megspékelve egy igazi csoda az az ipse.

Luna

Ismerek egy Lunát, és csodálom a természetét. A látásmódja érdekelne, de nagyon.

Tom Denem.

Nem Voldemort, hanem Tom Denem, hangsúlyozottan. A kisfiú az árvaházból, a nyuszival, a barlanggal, a lopott cuccokkal a dobozban, a kislány égő hajával. Egyszer írnom kell vele egy ficet, abbó a korszakából. Sok-sok-sok minden van ott még. Rolling egy valamihez zseniálisan értett, a lehetőségteremtéshez, és mi ebből profitálunk azóta is, hogy benéztünk a könyvborítója alá :P

11. Ha lehetőséged lenne megtanulni az animágiát, szerinted milyen állat lennél? (1 p.)

Macska. Remekül meglennénk Mrs Norrissal. Megosztanánk az egereket, meg minden :D

12. Ha Hermione be akarna szervezni téged az M.A.J.O.M.-ba, mit tennél? Szívesen vállalnád, vagy elküldenéd melegebb éghajlatra? (2 p.)

Hát elég nehéz dolga lenne velem. Semmi bajom a házimanókkal egyébként, sőt, igen helyesek a nagy fülükkel és vézna végtagjaikkal, de Hermione társadalomkritikája nem valami átgondolt. Sőt Rowlingé sem. Kicsit olyan mint az oktatókönyvek az iskolában, ahol gyakran használt lózungokat csatolnak példaként az olvasmányos részekhez. XD

Ez az Észak-Dél hasonlat, meg a beskatulyázás a „gonosz halálfalók, még ezt is” példájára nálam nem jött be. Könnyű okosnak lenni és ítélkezni onnan, ahol mi vagyunk, de hozzányúlni ehhez a témához, és pálcát törni felette, nem.

Nekem kicsit magas, hogy a gazdafüggőség elvesztését Rowling mivel is kívánta helyettesíteni, megoldani a társadalmi jólétüket, de gondolom, ez nem egy felvilágosult európai eszme témája, így inkább nem boncolgatom.

13. Használnád a titkos alagutakat, hogy lejuss Roxmortsba, vagy csak a kimenőnapokon sétálnál le a többiekkel? (1 p.)

És mi van olyan izgalmas Roxmortban? XD Ó, nekem a Roxfort aranybányának tűnik, és az alagutakat biztos használnám, de inkább a kastély környékén garázdálkodva. Annál több izgalmat és titkot sehol máshol nem találnék, mint ott.

14. Szerinted zöld? (1 p.)

A mélyzöld igen. A többi idegesít. Túl világos. Ha elég sötét, akkor kiválogatom a piros és a sárgák közül, majd megeszem őket. A sötétbarna meg alapból csokiízű, szóval nem valami izgalmas.

15. Fellélegeztél, hogy végigértél a kérdéseken? Esetleg van még valami, amit feltétlen szeretnél elmondani? Akkor itt megteheted! (2 p.)

Hogyne lenne :) Akarok egy piros repülőt. Olyan lakkozott fényűt.

Örülök, hogy itt lehetek. Játszás közben lehet igazán megismerni egymást. Ahogy ott viselkedsz, léped az akadályokat, reagálod a konfrontációt, végzed a dolgodat. És azt gondolom, ez mindig jó, és mindig új tapasztalat :) Ezer köszönettel tartozom a szervezőknek.

Köszönjük a részvételt! Az értékelést pár napon belül megkapod e-mailben.

R.B.F.

Roxfort-kérdőív

(kivonat)

Ani részére (Hugrabug-ház)

Elért pontok száma: 25/25

Gratulálunk! Az összpontszámod 10%-a (2,5 pont) jóváírásra került a házad számára.

interjú, hugrabug

Previous post Next post
Up