1. Forduló - 9. nap: A Fenevad gazdája

Jan 17, 2012 19:00

Cím: A Fenevad gazdája

Csapat: Hugrabug - Fluff/Romance

Kulcs: szándékos kötelék

Kulcs-szereplő: Zacharias Smith

Korhatár: 16+

Párosítás:  Zacharias Smith/Adrian Pucey, mellékesen Harry Potter/Hermione Granger, ám ez csak a második fordulóban válik nyilvánvalóvá

Figyelmeztetések:preslash, káromkodás, alakváltók, fekete humor, gúny, komolytalanság, ( Read more... )

hugrabug, szándékos kötelék, 1. Forduló

Leave a comment

Comments 11

atomkukac January 17 2012, 19:14:35 UTC
Hihi, első vagyok.

Először is: KÖSZÖNÖM!:D Ezt most így muszáj volt, mert egy zúzós nap után ekkorát röhögni, és ezt mind azért mert elolvastam Zach naplóját.
Őszintén azt gondoltam, hogy ez a kihívás csak abból fog számomra állni, hogy lezúzok mindenkit a porba. És végre NEM! :)

Na de ennyit Morph magánéletéből, jöjjenek a pontok.

Ház/kulcs: itt is azt éreztem, mint a másik Hugrás történetnél, hogy fluff, mert fluff, de na. Ahogy te is írtad románctalan romantika. Érezhető volt. Emiatt azt kell mondjam, hogy csak: 7 pontot tudok rá adni.

Kulcs: 10 - ezen nincs mit firtatni.

Karakterek: 7 pont azért, amit a háznál kifejtettem.

Történet: 8 - jó volt, kerek volt, tetszett, kérem a folytatást XD

Egyéni vélemény: Nagyon tetszett, de te sem vagy egy nagy fluff író szerintem. Nekem így, ahogy volt nagyon bejött, Zach öniróniája verhetetlen volt, és igen, én is sok helyen magamra ismertem, azaz a kamaszkoromra :D - 8

Reply


lilcsyke January 17 2012, 22:18:06 UTC
ÚÚÚÚÚFFFF!!!O.O ÚÚÚÚFFFF!!! Hát ez valami eszméletlen volt! Ó, istenem! Képtelen vagyok értelmes gondolatokra >.< De azért megpróbálom. Szóval... Huh, tudnod kell, hogy Zach karaktere elég távol állt tőlem a hp-könyvek alatt. Nem utáltam, de nem is volt érdekes számomra, egy pesszimista kis görcs volt. Te most úgy írtad meg nekem, hogy kedvelhetővé, sőt, édessé tetted számomra a karakterét... azt hiszem, Zach úgy teljes egészében megfelelt a házadtól elvárt fluffnak, ugyanakkor ott volt benne az a mocskos kis egó és az önzőség (ugyebár, hogy mit művelt a végén Adriannal), ami miatt aztán nem kezdtem azt érezni, hogy jáj, ez már sok. Izé... ennek így van értelme egyáltalán??? xD A lényeg a lényeg, hogy Zach a maga esetlenségével, naivságával és... hugrabugosságával a szívembe lopta magát. Adrian... őt kevésbé éreztem kifejtettnek, szép külső, néha kissé durva viselkedés, de az az alapvető szépfiú jelleg... De azt hiszem, ez így volt tökéletes. A kötelékről... hát ez valami eszméletlen! Itt sem azt a látványosan kialakuló köteléket ( ... )

Reply


luxor016 January 18 2012, 18:36:09 UTC
Kedves Szerző! Nagyon tetszett, remek a humorod, még most is fáj az oldalam a nevetéstől. Várom a folytatást.
ház/csapatkulcs:10
kulcs:10
karakterek:9
történet:10
egyéni vélemény:10

Reply


iek1990 January 19 2012, 09:37:00 UTC
Kedves Író!

Imádom!! Nem tudok mást mondani rá, mint hogy imádom. A folytatást epekedve várom.

Ház/Csapatkulcs: itt a fluffal volt némi probléma, de figyelmeztettél minket. Azért volt benne romantika szerintem, így 9 pont.

Kulcs: 10 pont. Tutira benne volt, nagyon ötletesen megoldottad :)

Karakterek: 10 pont. Zachariasszal még nem sokszor találkoztam, üdítő volt egy kis változatosságot olvasni. Hermione a tudálékos griffendéles volt, Piton is hozta önmagát. A hugrabugosokkal nem vagyok annyira tisztában, hogy ki milyen, de Zacharias vitte a pálmát :)

Történet: 10 pont. Olvastatta magát, élveztem az öniróniát, amit Zacharias magával és a többiekkel szemben mutatott. Szeretem :)

Egyéni vélemény: 10 pont. Humoros volt, nevettető, felszabadító. Nem tudok mást mondani. Szeretem. Kérek még :D

Athe

Reply


m_ancsa January 19 2012, 16:10:06 UTC
Szia Kedves Író ( ... )

Reply


Leave a comment

Up