1. Forduló - 8. nap: Hősök és antihősök

Jan 16, 2012 19:00

Cím: Hősök és antihősök

Csapat: Hollóhát - Crack/Parody

Kulcs: Sorsszerű kötelék

Kulcs-szereplő: Padma Patil

Korhatár: 14

Párosítás: Harry Potter/Draco Malfoy

Figyelmeztetések: Trágár beszéd, erotikus tartalom, hülye humor

Leírás: Nincs jó rossz nélkül, és hősökre sincs szükségünk szupergonosztevők nélkül. De ez alkalommal ezt a szerepleosztást nem ( Read more... )

hollóhát, 1. Forduló, sorsszerű kötelék

Leave a comment

m_ancsa January 19 2012, 13:14:03 UTC
Szia Kedves Író!

Ház/csapatkulcs: 10
Ami a műfajt illeti, igazán nem lehet okunk panaszra, viszont a kulcsszereplő jelenléte hagyott némi kívánni valót maga után. Hogy miért nem vonok le mégsem pontot? Mert tulajdonképpen ez a kulcsszereplő az, aki kiváltotta a konfliktust Draco és Harry között, így nem hiszem, hogy le kéne vonnom. :-)

Kulcs: 10
Nekem ez is rendben volt. Azt hiszem a sorsszerű kötelék amúgy sem egyszerű, bár persze ha van az írónak egy jó ötlete, akkor minden oké.

Karakterek: 10
Nem tudok nem tízest adni. A könyv-hűség ugyan erősen vitatható, de ilyen bájos, szerethető karaktereket írni... Nagyon szerettem Hermionét. Vicces volt, a hangulatingadozásaival, a feledékenységével, meg úgy, ahogy volt. Draco és Harry is nagyon jók voltak, de ami nálam a csúcsot jelentette, az az, hogy Ront annyira szerethetőre írtad, mint talán csak nagyon kevesen. Egyszerűen nem is volt olyan karakter, amelyik ne lett volna teli találat. Gratulálok!

Történet: 10
Itt most megint belemehetnék abba, hogy mennyire is volt eredeti az alapötleted, de amikor valaki egy ilyen jó kis sztorit alkot, akkor én ott sokkal inkább a kivitelezésre terelném a szót. És abban nem volt hiba! Gördülékeny volt a történet, tetszett ahogy fogalmazol, nem akadtam fent lépten-nyomon nyelvtani, vagy fogalmazási hibákon, jó volt, na. :-)

Egyéni vélemény: 10
Gondolom nem leptelek meg, kedves Író, a tíz ponttal. Imádtam! Nincs ezen mit szépíteni, engem ideszögeztél a gép elé, az első szavadtól az utolsóig. Szórakoztató volt, vicces, olyan poénokkal, amiken hangosan felröhögtem. Köszönöm neked ezt a remek kis élményt, és még egyszer gratulálok!

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa!(Ancsa1537) Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)

Reply


Leave a comment

Up